Assisterend Academisch Personeel
Vrije Universiteit Brussel
Brussel, Belgium
23 dagen geleden

Functie

 • Vakgroep / Dienst : Vakgroep Publiekrecht Afdeling Internationaal en Europees Recht (PUBR / IERE)
 • Vakgebied : Internationaal en Europees recht
 • Onderwijs
 • De functie omvat het doceren van werkcolleges bij het vak Rechtsmethodologie I’ (1ste Bachelor Rechten, 176 u), bijstand bij het onderwijs binnen de afdeling Internationaal en Europees recht, met inbegrip van het quoteren van masterproeven.

 • Onderzoek
 • De onderzoeksopdracht omvat het schrijven van een doctoraal proefschrift in de materie van het internationaal of Europees recht, alsmede het verzorgen van andere publicaties in dit domein.

 • Overige
 • De opdracht omvat tot slot, meer algemeen, de medewerking aan de werking van de afdeling Internationaal en Europees recht van de vakgroep Publiekrecht.

  Profiel

  Betrokkene heeft een universitair diploma in de rechten en kan zeer goede studieresultaten voorleggen.

  Kandidaten dienen een of meer voorstellen voor een mogelijk doctoraatsonderzoek bij hun kandidatuur te voegen

  Ervaring met academisch onderwijs en / of wetenschappelijk onderzoek strekt tot aanbeveling. Een aanvullende opleiding in het internationaal en / of Europees recht, praktijkervaring en wetenschappelijke publicaties zijn bijkomende pluspunten.

  Van de kandidaat wordt verwacht de onderwijsvisie van de universiteit te onderschrijven (integrale tekst te raadplegen op de website van de universiteit).

  Vrouwelijke kandidaten worden in het bijzonder aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.

  Aanbod

  Als werknemer van de Vrije Universiteit Brussel beweeg je je dagelijks in een dynamische, diverse en veeltalige omgeving.

  Onze campussen zijn allebei gelegen in het midden van een groene oase aan de rand van het centrum van de hoofdstad van Vlaanderen, België en Europa.

  Dat centrum, met al zijn mogelijkheden, bereik je met het openbaar vervoer in minder dan een halfuur.

  In functie van je ervaring en je academische merites ontvang je een salaris in een van de barema’s die door de overheid worden vastgelegd.

  Standaard hoort daar een hospitalisatieverzekering en het kosteloos gebruik van het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer bij.

  Fiets je liever naar je werk, dan staat daar ook een vergoeding tegenover. Op beide campussen staan uitgebreide sportaccommodaties tot je beschikking en een kinderdagverblijf bevindt zich op wandelafstand.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier