Werfleider Burgerlijke Bouwkunde
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
1 dag geleden

Over de functie

In je rol als werfleider burgerlijke bouwkunde organiseer jij complexe en grote werven van A tot Z met oog voor veiligheid en kwaliteit.

Je bent het centrale aanspreekpunt tussen projectleiders, ploegbazen, arbeiders en onderaannemers en stuurt de werkkrachten aan.

Voor deze complexe projecten zoals bruggen, tunnels en kunstwerken verzorg jij de voorbereiding en instructies op werfniveau om alles efficiënt te laten lopen.

De bijkomende dagelijkse administratie schrikt jou niet af en je gaat proactief te werk om het werk in alle aspecten te verbeteren.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen :

 • Een Master Industrieel of Burgerlijke Bouwkunde
 • Minstens 3 jaar relevante werkervaring
 • Doelgericht met oog voor kwaliteit
 • Organisatorisch sterk
 • Over het bedrijf

  Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière.

  Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en burgerlijke bouwkunde. Naast een familiale sfeer en groeimogelijkheden, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier