Supply chain planning consultant OMP
UNILIN
Wielsbeke
32 dagen geleden

Job Description

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten.

UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-

eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.

800 medewerkers internationaal.

Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes.

Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.

Voor onze Corporate IT organisatie, zijn wij op zoek naar een Supply Chain Planning Consultant OMP.

Binnen onze IT afdeling is het Supply Chain Planning team verantwoordelijk voor de implementatie en ondersteuning van alle software die gebruikt wordt door de verschillende planningsafdelingen binnen Unilin en IVC.

Naast SAP PP en VC is dit vooral het gespecialiseerde planningspakket OMP. De functionele domeinen die binnen OMP afgedekt worden zijn Forecasting, Masterplanning, Detailed Scheduling, Distribution Planning en Transport Planning.

In de toekomst zal dit nog uitgebreid worden naar andere domeinen zoals bijvoorbeeld S&OP. In het kader van de verdere groei van het team zoeken we iemand die meewerkt aan de verschillende projecten :

 • Als Supply Chain Planning consultant sta je in voor het beheer en de verdere uitbouw van onze softwareoplossingen. Die uitbouw gebeurt zowel door kleinere verbeterprojecten aan bestaande implementaties als door nieuwe implementaties in andere fabrieken of business units.
 • Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het opleveren van deze projecten vanaf de analyse tot de opstart.
 • Door middel van een grondige functionele en technische kennis van de softwaresystemen kan je onze business partners begeleiden naar de juiste functionele keuzes in de analyse fase, rekening houdend met de technische complexiteit.
 • Je houdt hiervoor niet enkel rekening met OMP functionaliteiten, maar zorgt er ook voor dat OMP integreert met SAP en onze best-
 • of-breed oplossingen voor productie en warehousing.

 • Samen met de andere teamleden zorg je ook voor de support van deze oplossingen.
 • In deze functie rapporteer je aan de supply chain planning team manager.
 • Profiel

 • Je genoot een Masteropleiding in een economische of ingenieursrichting en hebt een sterke interesse in de bedrijfsprocessen in een productieomgeving.
 • Je hebt een goede kennis van of interesse in plannings- en supply chain concepten.
 • Je combineert deze kennis met een sterke affiniteit voor de IT-technische kant (configuratie, interfaces, programmatie, )
 • Idealiter heb je reeds enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Je denkt analytisch, maar je verliest daarbij een pragmatische oplossing niet uit het oog.
 • Je bent zelfsturend, neemt initiatief, betrekt mensen op een motiverende manier en houdt de finale doelstellingen blijvend in het oog.
 • Je projectmatige aanpak is excellent.

 • Je voelt je eigenaar van een probleem, zoekt actief naar oplossingen en je aarzelt niet om hierbij te overleggen met collega's.
 • Offer

  UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

  UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier