winkelmedewerker parttime Zottegem
AGO Jobs & HR
Zottegem, Oost-Vlaanderen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is.

Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.

Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

Je bent een spontaan en vriendelijk persoon. Je bent een leergierige enthousiasteling en werkt net en punctueel. Klanten staan voor jou centraal.

Jij maakt het verschil en door jou komen onze klanten terug. Je bent een harde werker die zowel zelfstandig als in teamverband optimaal functioneert.

Je zoekt vast werk voor lange termijn en spreekt vlot Nederlands. Weekendwerk schrikt jou niet af en je bent flexibel naar werktijden toe (vroege of late diensten)

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier