onafhankelijke verpleegkundige voor cpu van janssen pharmaceutica
Randstad
Merksem, Antwerpen
1 dag geleden

job description

Je bent verpleegkundige en zoekt een interessante bijverdienste in Merksem? Solliciteer dan snel voor deze vacature!Tijdens het klinisch onderzoek krijgen vrijwilligers medicatie toegediend zonder te weten of dit het effectieve onderzoeksmiddel is of een placebo.

Om de medicatie / placebo op een correcte manier te verdelen zoeken we een verpleegkundige die willekeurig de medicatie zal verdelen.

Je bent beschikbaar in de ochtend en kan flexibel werken. Je wordt sporadisch ingepland als unblinded nurse op basis van de lopende studies.

qualification

 • Je bent in het bezit van een bachelor diploma verpleegkunde- Je werkt vlot met de computer - Je vindt confidentialiteit met betrekking tot het onderzoek en de deelnemende vrijwilligers vanzelfsprekend-
 • Je bent voldoende beschikbaar naast jouw vaste functie- Je kan je engageren voor lange termijn

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier