Projectleider Protecta - regio Oost-Vlaanderen/Sint-Niklaas/aalst
Lecot
Sint-Niklaas
4 dagen geleden

De divisie Protecta, onderdeel van Lecot, richt zich op de verkoop van elektronisch bouwbeslag en op elektromechanische installaties rond ramen en deuren (automatisatie, toegangscontrole, beveiliging, ).

De oplossingen voor onze klanten kennen zowel elektronische als mechanische componenten.

Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de projecten teneinde de definitieve oplevering te garanderen binnen de vooropgestelde planning en budgetten.

Je zal hiertoe voor elke werfdossier een projectplan opstellen en de uitvoering ervan opvolgen mbt het materiaal en de installatie ervan.

Het regelmatig overleggen met de klant, de techniekers, de onderaannemers en het bezoeken van werven zijn kenmerkende taken die veel afwisseling met zich meebrengen in deze functie.

Je hebt een technische opleiding afgerond (minimum bachelorniveau) en je hebt interesse voor de bouwsector. Met je kennis van elektronisch bouwbeslag ben je in staat om klanten en techniekers vakkundig te adviseren.

Je bent een kei in het planmatig werken en gaat nauwkeurig tewerk bij de uitvoering en opvolging van de projectplannen. Je administratie is steeds correct en volledig bijgewerkt.

Je komt 1 maal per week naar het hoofdkantoor in Heule voor overleg met je collega’s. Om veilig werken te promoten zal je tevens de veiligheidsopleiding VCA-leidinggevenden volgen.

Om deze functie te ondersteunen zorgen wij voor een aangename en stimulerende werkomgeving waarin je je verder kan ontwikkelen.

Daarbij hoort een marktconform loonpakket en voorzien we ook een uitgebreide en specifieke opleiding (locatie : Heule) om je functie in al haar facetten tot in de puntjes te beheersen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier