HVAC technieker - regio Gent
AGO Jobs & HR
Oostakker, Oost-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Voor één van onze klanten, een dienstverlenend bedrijf regio Gent, is AGO Technics op zoek naar een HVAC technieker. Je zal worden ingeschakeld op de onderhoudsafdeling.

Jouw takenpakket ziet eruit als volgt : ? - rapporteren doe je aan de teamleader - uitvoeren van preventieve en curatieve onderhouden aan technische installaties (vooral HVAC-installaties : luchtbehandelingsgroepen, radiatoren, VAV-boxen, ketelhuis,.

 • technische storingen analyseer je, hier stel je ook oplossingen en verbeteringen voor? - bij het zoeken naar oplossingen ga je creatief te werk - uitvoeren van herstellingswerken (vervangen van 3-wegklep, pomp, lagers,.
 • tot slot ken je alle veiligheidsvoorschriften die van toepassing zijn bij de klant.
 • Voor de invulling van deze vacature zijn we op zoek naar iemand met een technisch diploma (bij voorkeur klimatisatie)ï of je bent gelijkwaardig door ervaring.

  Belangrijk is dat je een heel goede kennis hebt van HVAC installaties. Daarnaast heb je reeds enkele jaren ervaring als HVAC technieker.

  Het speelt in je voordeel wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs B. Je bent klantgericht en proactief ingesteld.

  Tot slot heb je er geen probleem mee om af en toe op zaterdag te worden ingeschakeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier