Onderhoudstechnieker
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
6 dagen geleden

Over de functie

Als onderhoudstechnieker zorg je voor het preventief onderhoud van de machines en installaties (onderhoud van motoren en pompen, vervangen van messen, nakijken van roulementen, ).

Daarnaast voer je elektrische en mechanische onderhoudswerken uit aan de infrastructuur. Je zorgt voor het curatief onderhoud van de machines en installaties (vervangen / herstellen van sensoren en relais, herstellen van motoren en pompen, foutopsporing op het niveau van PLC, ).

Tot slot neem je periodiek de meterstanden op en sta je in voor de verwerking ervan.

Functie eisen

Als onderhoudstechnieker voldoe je aan volgende eigenschappen :

 • Je bent in het bezit van een diploma in een technische richting (Elektriciteit, Elektromechanica, Industriële elektriciteit,.
 • met een stevige basis mechanica.
 • Je werkt op een veilige manier. (VCA)
 • Je bent klantgericht.
 • Je hebt een voorkeur voor fysiek en afwisselend werk.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Over het bedrijf

  Onze klant is een multi-technische specialist die zich bezig houdt met ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor verschillende organisaties in verschillende sectoren.

  Je kan rekenen op een salarispakket volledig in lijn met je verantwoordelijkheden. Verder kom je terecht in een innovatieve omgeving waar ruimte is voor je ideeën en ambities.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier