Onderhoudstechnieker
Accent
Halle, BE
3 dagen geleden

Onze klant is het hart en de motor van decacao- en chocolade-industrie. Momenteel zijn zij op zoek naarsterke technische profielen zowel elektrisch mechanisch alsintrumentatie & automatisatie techniekers om hun team teversterken.

Hun breed assortiment van producten en diensten omvatalle aspecten van cacao-sourcing tot fijne chocoladeproducten diegeliefd zijn bij mensen van alle leeftijden wereldwijd.

Onze klanten zijn medewerkers werken elke dag hard om ervoor te zorgen dat ergenoeg chocolade in de wereld is. Niets is belangrijker voor hunsucces dan de gecombineerde expertise van meer dan 9000 medewerkersover de hele wereld.

De internationale focus in de fascinerendewereld van cacaoteelt en chocolade vormt de kleurrijke achtergrondvoor onze vele functies in een breed scala aan disciplines.

Naasthet delen van een passie voor chocolade leveren de medewerkers vanonze klant elke dag onze andere bedrijfswaarden - klantgerichtheidpassie ondernemerschap integriteit en teamgeest.

Ze doen er allesaan om ervoor te zorgen dat ze over de juiste vaardigheden knowhowen een diep begrip van de klanten en hun behoeften beschikken.

Hetbetrekken en ontwikkelen van onze medewerkers is de sleutel tot onssucces. Bovendien zet onze klant continu in op verbetering van onzeproducten.

Zo hebben zij onlangs onze lekkere nieuwechocoladevariant op de marktgebracht!

Functiebeschrijving

Inde functie van Technieker ben jij verantwoordelijk voor het snel eneffici nt oplossen van defecten op de productielijnen en dit zowelop elektrisch mechanisch gebied en / of automatisatie vlak om debeschikbaarheid van het machinepark te maximaliseren.

Daarnaastvoer je ook preventieve onderhoudswerken uit (inspectiesvervangingen revisies) in samenspraak met de Teamleader en jecollega's :

 • zelfstandig en / of in team uitvoerenvan werkzaamheden op gebied van technische werkzaamheden in eenproductieomgeving
 • testen en in dienst nemenvan industri le installaties
 • optimaalafregelen van productiemachines
 • constantzoeken naar definitieve oplossingen
 • opvolgenen uitvoeren van periodieke onderhoudstaken
 • Elektrisch : Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voertdagdagelijks onderhoud uit. Je zoekt defecten op in installatiesvia de elektrische schema's en tracht deze zo effici nt mogelijk opte lossen .

  Je voert aanpassingen uit aan bestaande installaties(past schema's of stuurkasten aan trekt kabels waar nodig...). Jeplaatst procesregelaars in bestaande installaties sluit deze aan enstelt de regelparameters in.

  Mechanisch : Je lost frequentvoorkomende storingen op van mechanische pneumatische enhydraulische aard en voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uitaan de toegewezen productie installaties en hun randinstallaties(stoomverdeling ventilatiee.

  d). Je voert periodiekeonderhoudswerken uit aan de toegewezen installaties; controleertmotoren contacten schakelingen en persluchtsturingen vervangtlagers kettingen en riemoverbrengingen controleert en hersteltmechanische bevestigingen controleert en vervangt diverse filters(olie / lucht / water) smeert de installatie op de noodzakelijkepunten.

  Functie-eisen

  Onzeklant groeit! Om ervoor te zorgen dat hun lekkernijen vlot van deband rollen zijn wij op zoek naar gepassioneerde techniekers.

  Stroomt de techniek bij jou door je aderen? Dan ben jij misschienhun volgende medewerker!

 • Je hebt een passievoor techniek en bent gedreven om je hier steeds verder in teontwikkelen.
 • Je hebt een TSO diploma in eentechnische richting of een bachelor Electromechanica of je hebtervaring als technieker in een productie-omgeving.
 • Ervaring is geen must maar we verwachten danwel dat je dit ruimschoots compenseert met een enthousiaste houdingen een sterk leervermogen.

 • Je bent eenteamplayer maar kan ook zelfstandig werken.
 • jehebt een goede kennis van elektriciteit en mechanica
 • persoonlijke drive en zelfstandigondernemerschap zijn je op het lijf geschreven
 • je bent verbaal sterk en kan goed overleggenmet je collega's
 • je spreekt een van de beidelandstalen en je hebt een goede kennis van de 2 taal
 • Gezien de productie 24 / 7 doorwerkt werk jein ploegen soms ook in het weekend en kunnen er wachtdiensten zijn.Flexibiliteit in functie van het productieproces is dan ook zeernoodzakelijk.

  In eerste instantie zal het voor deze job vooral eenvroege en een late shift zijn inclusiefweekendwerk.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wiljij deel uitmaken van de familie van onze klant? Aarzel dan niet ensolliciteer! Wij bieden je een aantrekkelijk loon (metploegenpremie) Veel mogelijkheden om je bij te scholen via interneopleidingen.

  Maar bovenal deel uit maken van een gemotiveerde groepcollega's die iedere dag v een topproduct maken. Kijk even verdervoor het concrete aanbod :

 • job optie vast eersteen korte periode via interim dan vast contract
 • ploegenpremie 11% voor vroege en late shift
 • ploegenpremie nacht 30%
 • hoog loon
 • maaltijdcheques
 • Bij vast contract : hospitalisatieverzekeringen groepsverzekering. Verder kan je nog rekenen op een ruimeparkeergelegenheid het bedrijf is eveneens vlot bereikbaar (weinigfiles) bereikbaar met het openbaar vervoer er is voldoende groeneruimte aanwezig.

  Het gebouw zelf is modern en goed onderhouden. Belons op 02 / 359.21.30 of stuur je cv naarhalle.industry accentjobs.be.

  Je kan ook even binnenspringen opkantoor : Accent Halle Ren Deboecklaan 4 1500Halle

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier