verkoper base kuurne (36u/w)
Randstad
Kortrijk, West-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

Heb jij een passie voor alles wat te maken heeft met GSM / Smartphone, telefonie,? Ben je op zoek naar een job waar je het verschil weet te maken in het digitale tijdperk?

Dan bij JIJ de gepassioneerde verkoper die wij zoeken! #Wordéénvanons Base is een innoverend en dynamisch bedrijf in deze snelgroeiende digitale wereld, waar jij ten volle zal kunnen ontplooien en steeds de eerste zal zijn om van deze innovaties te kunnen 'proeven'.

Als verkoper ben je het 1ste aanspreekpunt voor de klant, waardoor JIJ net die grote meerwaarde weet te bieden in onze Amazing Customer Experience.

qualification

Do you have what it takes? Met PASSIE weet jij met ENTHOUSIASME over te brengen naar de klant.Met je sterke communicatieve vaardigheden en OVERTUIGINGSKRACHT, neem jij de klant mee op een journey in het verkoopstraject.

VERKOOPSTARGETS vormen voor jou een absolute uitdaging.Een eerste commerciële ervaring als verkoper is een pluspunt.FLEXIBILITEIT is een deel van jouw persoonlijkheid, waardoor zaterdagwerk geen probleem vormt voor jou.

Uiteraard stelt Base zijn medewerkers voorop en wil hen dan ook belonen door : Een interessante verloning aan te bieden volgens commissieloonMaaltijdcheques van 8?

Intensieve opleiding on the floor met handige Tips and Tricks.Een supertoffe werksfeer te creëren, met geweldige collega's en dit bij de tofste werkgever van België, die jou waardeert.

Je zal starten op interimbasis gevolgd door een Base Contract

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier