Exploitatie-ingenieur duurzame energie
Eoly Energy
Braine-l'Alleud
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Als jong en ambitieus bedrijf, werkzaam in de ontwikkeling en productie van duurzame energie, zijn we bij Eoly Energy op zoek naar een energieke nieuwe collega.

Voor ons productieteam werven we een exploitatie-ingenieur aan die samen met ons verder werkt aan de ontwikkeling en productie van 100% groene energie.

We zijn specifiek op zoek naar een nieuwe collega die zich toespitst op onze windenergieproductie, maar zich in de toekomst zeker ook zal bezighouden met waterstof- en zonne-energieprojecten.

Als exploitatie-ingenieur binnen ons productieteam is het jouw doel om via volgende taken bij te dragen aan onze groene missie : Je beheert en optimaliseert onze reeds actieve productie-installaties.

Je biedt technische ondersteuning bij de aankoop en indienstname van nieuwe productie-installaties. Je werkt geregeld op projectmatige manier mee aan nieuwe projecten, waarbij er de combinatie is van maintenance, planning en studie rond productieoptimalisatie.

Je werkt nauw samen met de Project Developers en biedt hen technische ondersteuning waar nodig. Je behaalde een Master in de Ingenieurswetenschappen (burgerlijk of industrieel).

Je hebt kennis van de markt en de technologieën in jouw vakgebied : windenergie. Daarnaast heb je een grote interesse in de technologische ontwikkeling op gebied van zonne-energie en waterstofproductie.

Je werkte reeds een aantal jaar binnen een gelijkaardige functie. Je bent zeer vlot drietalig (Nederlands, Frans en Engels), dit zowel mondeling als schriftelijk.

Je bent een dynamisch persoon die goed gedijt in groep, maar ook individueel zijn mannetje kan staan. Een voltijdse functie, 38u / week.

De kans om jezelf samen met onze ambitieuze KMO volop te zien groeien. We moedigen je aan om jezelf te ontwikkelen, je kennis te verbreden en een expert in je vak te worden.

Een uitdagende functie met veel afwisseling. We werken nl. steeds aan verschillende projecten die zich tevens in verschillende ontwikkelingsfases kunnen bevinden.

Variatie gegarandeerd. Een werkomgeving met een informele sfeer, waar open communicatie aangemoedigd wordt. Een mooi loonspakket dat rekening houdt met je relevante ervaring en je prestaties.

Extralegale voordelen zoals een groene bedrijfswagen met ongelimiteerde tank / laadkaart, maaltijdcheques, GSM met abonnement, groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering voor jou en je gezinsleden.

Met jouw groene bedrijfswagen begeef je je naar ons kantoor te Eigenbrakel (Braine-l’Alleud) en naar de sites ... Originele vacature is te vinden op StepStone.

be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier