Verkoper/Verkoopster met ervaring 30u/38u
ZEB
Schoten, BE
5 dagen geleden
source : Fashionunited

Verkoper / Verkoopster met ervaring 30u / 38uFunctieWe staan niet stil bij ZEB! Zo zijn we op zoek naar eenSales Advisor met ervaring, 38u per week.

Als Sales Advisor met ervaring ben je hét commerciële brein van de winkel. Verkopen is je passie en je zorgt er steeds voor dat onze klanten centraal staan.

Je doet er alles aan zodat de klant zich thuis voelt, het juiste advies krijgt en vlot wordt geholpen. Je hebt een sterke focus op het behalen van de targets en weet je collega’s te motiveren om hier samen jullie schouders onder te zetten.

Je hebt een sterke expertise in het verkoopsproces en weet je collega’s hier ook in te inspireren. Je ziet opportuniteiten en doet voorstellen aan je management om de winkel nog beter te laten draaien.

Je bent een topverkoper en je geeft je passie dan ook graag door aan je collega’s.Kortom als ervaren verkoopster / verkoper bouw je mee aan de toekomst van ZEB.Profiel

 • Commercieel talent Je beschikt over de nodige commerciële feeling en kent de kneepjes van het vak.
 • Klantgericht Je streeft naar een optimale klantbeleving en zet de klant steeds centraal.
 • Zin voor initiatief Je pakt graag uitdagingen en opportuniteiten aan. Met je enthousiasme kan je ook anderen hiertoe inspireren.
 • Kritisch denken Je stelt dingen in vraag, gaat op zoek naar opportuniteiten en denkt mee na over de ontwikkeling van ZEB.
 • Leergierig Je staat open voor feedback en gaat hier ook actief mee aan de slag. Je hebt veel goesting om dingen te leren en nieuwe ervaringen op te doen.
 • Praktisch Je werkt in een variabel uurrooster, waarbij je ook op zaterdag, zondag en feestdagen zal werken.Aanbod
 • Omgeving Je komt terecht in een dynamische en groeiende omgeving waar je dagelijks in contact komt met onze enthousiaste klanten.
 • Daarnaast kan je ook rekenen op een team van collega’s van alle leeftijden, maar vooral met veel goesting’!

 • Verloning een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier