Installateur verwarming en sanitair (m/v)
Konvert Construct Ieper
Passendale, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een installatiebedrijf regio Ieper zijn wij op zoek naar een ervaren installateur verwarming en sanitair. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit installeren van sanitair en centrale verwarminginstallaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Het aanbrengen van vloerverwarming, het installeren van warmtepompen, zonneboilers en ventilatiesystemen. Sanitaire leidingen aanleggen of vervangen, Regenwaterpomp plaatsen en toiletten, lavabo's bad of douche's installeren.

Je beschikt over ervaring in sanitair, CV of elektriciteit. Je hebt inzicht in het werk en leert graag bij. Je kan kwaliteitsvol en zelfstandig werken.

Een technisch plan lezen vormt voor jou geen probleem. Je bent in een goede fysieke conditie en hebt geen hoogtevrees. Je bent flexibel naar werktijden toe.

Aanbod

Werkzaamheden uitvoeren waarvoor een attest vereist is : Attest PE-lasser. Werken aan : Ventilatie- en airconditioningsystemen voor huishoudelijk gebruik.

Werken aan : Klimaatregelingsinstallaties (HVAC). Werken aan : Installaties voor gebruik van regenwater. Werken aan : HVAC-systemen.

Vloerverwarming installeren. Schoorsteenpijpen schoonmaken. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen. Sanitaire elementen plaatsen.

Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, .

 • Ingebouwde of zichtbare leidingen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ) plaatsen en aansluiten op de sanitaire installatie.
 • Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, ). Een oude installatie demonteren en verwijderen.

  Een op afstand bediende verwarmingsketel regelen. Een binnen- of buitenvoeler installeren en afstellen voor het regelen van de temperatuur.

  Een installatie voor gecontroleerde mechanische ventilatie (GMV) installeren of vervangen. Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, ).

  Een centraal airconditioningssysteem installeren. Druk, temperatuur, warmte-uitwisseling, controleren en de instellingen aanpassen.

  Defecte onderdelen vervangen of herstellen. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen.

  De klant adviseren over het soort installatie en de energiewijzen in functie van de ruimtes en de behoeften. Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het bedrijf biedt een afwisselende job met correcte arbeidsvoorwaarden, in een plezierige werkomgeving met fijne collega's.

  Persoonlijk contact met onze medewerkers en klanten staat bij hen centraal. Je past binnen het team wanneer je van aanpakken weet en je geen schrik hebt om jouw handen vuil te maken.

  Als je je dagdagelijks met veel interesse in de job en een gezonde werklust wilt inzetten in dit groeiend bedrijf, ben jij die enthousiaste collega waar we naar op zoek zijn.

  Aantrekkelijke en motiverende arbeidsvoorwaarden (aangevuld met extralegale voordelen) staan in verhouding met je profiel en ervaring.

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over een rijbewijs B en je bezit reeds ervaring in sanitair, CV of elektriciteit.

  Je spreekt voldoende Nederlands want je gata bij particulieren langs.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier