Regional Sales Manager
ZEB
Merchtem, BE
4 uur geleden
source : Fashionunited

Regional Sales ManagerFunctieMomenteel zijn wij op zoek naar eenRegional Sales Manager voor de regio Wallonië.Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een 10-tal ZEB stores in het zuidelijke deel van het land.

Concreet ga je met je winkelteams aan de slag omtrent een aantal vooraf bepaalde resultaatsdomeinen. Zo streef je er enerzijds naar om onze commerciële doelstellingen in elk filiaal te behalen.

Anderzijds zorgt je coachend leiderschap ervoor dat ieder het beste uit zichzelf kan halen. Je begeleidt hen op vlak van winkeluitstraling, personeelsorganisatie en winkelmanagement, alsook in het toepassen van onze organisatieprocedures.

In deze rol is het belangrijk om los te komen van het operationele en te streven naar een strategisch lange termijn plan waarbij je rekening houdt met zowel het commerciële luik als met het peoplemanagement.

Kortom, we zijn op zoek naar een sterke coachende leider die vanuit kracht zijn of haar winkelteams naar een hoger niveau kan brengen.

Je combineert dit peoplemanagement met commerciëel inzicht en kennis van het retaillandschap. Je denkt en handelt op strategisch niveau om vervolgens tactisch en operationeel uit te voeren en te begeleiden.Profiel

 • Kennis & Ervaring- Je kan reeds terugvallen op een eerdere ervaring als regiomanager. De wondere wereld van de retail is je niet vreemd.
 • Coachend leiderschap- Je staat in je kracht wanneer je mensen kan coachen. Je combineert dit met een gezonde dosis daadkracht waardoor ook de commerciële doelstellingen behaald worden.
 • Commercieel inzicht KPI’s zijn je niet onbekend en je kan een vertaalslag maken van commerciële doelstellingen naar een strategische aanpak.
 • Talenkennis Je kan je vlot uitdrukken in zowel Nederlands als Frans.
 • Flexibiliteit Je verplaatst je veelvuldig naar de verschillende winkels uit je regio, maar wordt ook wekelijks op ons hoofdkantoor in Merchtem verwacht.Aanbod
 • Organisatie Je komt terecht in een groeiende omgeving die continu in verandering is. Stilstaan is voor ons dan ook achteruit gaan.
 • Team Het regioteam bestaat uit 9 gedreven en enthousiaste regiomanagers (inclusief jezelf) en wordt aangestuurd door onze Sales Manager.
 • Er is eveneens wekelijks contact met alle andere afdelingen binnen het hoofdkantoor van ZEB. Je kan rekenen op tonnen zin voor initiatief en goesting om elke dag het beste van onszelf te geven.

  En uiteraard ook advies over de laatste modetrends.

 • Salaris We bieden een competitief salarispakket inclusief extralegale voordelen zoals firmwagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en personeelskorting.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier