Full Stack Developer .Net
Egov Select
Brussel
5 dagen geleden

Taakomschrijving

Als Full Stack Developer neem je deel aan de ontwikkelingen in . Net en ondersteun je de junior ontwikkelaars bij de ontwikkeling van Web-applicaties.

Deze applicaties zijn interfaces die zich focussen op databeheer en -verwerking.

Het team van developers heeft volgende taken :

 • Actief deelnemen aan het Project Flux Consulaire, meer bepaald Web / API applicaties ontwikkelen die de hierop volgende taken ondersteunen : Het beheer van de ontvangsten van consulaten De uitwisseling van gegevens met consulaire, boekhoudkundige en facturatie applicaties Het beheer van de facturatie van consulaten door de dienst B&B Het raadplegen van de inkomsten door de dienst DGC De controle van de facturatie door (Interne) boekhouders De integratie van de applicaties met andere systemen
 • Onderhoud van de Web applicatie eBleubook, een applicatie die de informatie van het diplomatiek netwerk beheert (gegevens van ambassades, consulaten, personeel en ander vertegenwoordigingen in het buitenland)
 • In de toekomst, ook actief deelnemen aan BI projecten.
 • Profielomschrijving

  Bachelor in IT of gelijkwaardig door ervaring

  Minimum 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van Web applicaties met

 • Swagger
 • Een ervaring met Power BI, ETL en SSRS is een troef.

  Grondige kennis van de nederlandse of franse taal en basis kennis van de andere nationale taal (FR of NL)

  Wij bieden

  Wil je in een boeiende omgeving werken met uitdagingen die verbonden zijn aan de informatisering van diensten en daarbij ook nog een meerwaarde creëren voor de maatschappij ?

  Dan is een ICT job binnen één van onze openbare diensten een job voor jou. We streven naar een gezonde balans tussen werk en privé (bijvoorbeeld dankzij de mogelijkheid van telewerken, flexibele werkuren, gemakkelijk bereikbare gebouwen) en bieden een marktconform salaris - inclusief een hele reeks extralegale voordelen.

  Deel deze vacature via

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier