Software Engineer - complexe materies + bovengemiddeld loon
Austin Bright
Kontich, Antwerp, BE
1 dag geleden
source : Monster

Ben je een gedreven softwareontwikkelaar die zich zou willen verdiepen in de verzekeringssector? Dan is dit softwarebedrijf in Kontich op zoek naar jou! Ze zijn marktleider inzake software voor verzekeringsmaatschappijen en hebben meer dan 50% marktaandeel hierin.

Hun software wordt gebruikt voor het berekenen van bijvoorbeeld premies en uitkeringen maar ook voor alle interacties tussen verzekeraar, intermediair en verzekeringsmaatschappij.

Alle modules zijn volledig aangepast aan de wetgeving van de sector. Er werken momenteel 35 medewerkers en ze zijn continue op zoek naar gemotiveerde softwareontwikkelaar die zich willen verdiepen in complexe materies.

Software engineer - functie Je werkt door aan het platform dat zij ontwikkelen en staat in voor het continue verbeteren van deze software.

Propere en kwalitatieve code is hierin cruciaal. Je bent zelf verantwoordelijk voor het analyse werk. Je staat zelf in contact met de klanten zodat je perfect weet hoe je de software kan aanpassen en verbeteren naar de noden in de markt.

Je zorgt er ook voor dat de software steeds conform is met de wettelijke regelgeving in de sector. Dit doe je natuurlijk in samenspraak met de experts binnen het bedrijf.

Software engineer - Profiel Je hebt een Master opleiding in Informatica, Ingenieur, Wiskunde, Wetenschappen, Dit vul je aan met 1 tot 5 jaar ervaring als .

NET ontwikkelaar. Heb je kennis of weet van de verzekeringssector? Dan is dit een sterk pluspunt! Je wilt je tanden zetten in een complexe software waar je een sterk analytisch en wiskundig inzicht voor nodig hebt.

Software engineer - Aanbod Er wordt hier veel van je gevraagd op vlak van inzet en motivatie maar je krijgt hier ook veel voor terug : Een op maat functie wat wil zeggen dat je functie zoveel mogelijk wordt afgestemd op je interesses en ambities.

Wil je bijvoorbeeld meer klantencontact, dan krijg je meer klantencontact. Je werkuren zijn quasi zelf te bepalen en je kan kiezen tussen een werkweek van 38, 39 of 40 uren met bijhorende ADV dagen.

Je krijgt een fors opleidingsbudget om je kennis op punt te houden en je technische interesses in te vullen. Ook je verloning is volledig op maat volgens een cafetariaplan : naast een bovengemiddeld brutoloon en nettovergoedingen kan je kiezen voor bijkomende verzekeringen, bedrijfswagen (ook het merk en model kan je kiezen), GSM, Laptop, terug te betalen overuren Je komt hier terecht in een gedreven en gemotiveerde team dat hier elke dag met plezier aan het werk gaat.

Het team kent zo goed als geen verloop wat getuigt van een optimale werkomgeving. Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan je CV via apply austinbright.

com met vermelding van de vacaturetitel. Deze vacature wordt beheerd door Jens en Cedric. Ze zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Keywords : Software ontwikkeling / .NET / Verzekeringen / Kontich

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier