Assistent productieverantwoordelijke
Accent
Pittem, BE
6 dagen geleden

Een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is inhet versnijden en verpakken van verse groenten en daarnaast ookcreatieve kant-en-klare maaltijdsalades produceert voor de retail-en foodservicesector.

Het is een dynamisch en innovatief Belgischgroeiend bedrijf die zich vooral richt op de retailmarkt opmaaltijdbereiders op cateringbedrijven en groothandelsbedrijven inbinnen- en buitenland.

Kwaliteit en innovatie staan centraalwaarbij we van selectie van de juiste rassen samen metgespecialiseerde zaadhuizen tot het telen van de groenten dagversversnijden en het verpakken in de juiste verpakking gaan.

Een sterkgeautomatiseerd machinepark ( 12 productielijnen ) en de gedrevenmedewerkers ( ongeveer 140 medewerkers ) zorgen ervoor dat de versegroenten met zorg behandeld worden om zo tot een duurzaam resultaatte komen.

Daarenboven beschikt het bedrijf over een eigenvrachtwagenpark voor maximale flexibiliteit om zo de klanten snelen punctueel te beleveren.

Ze produceren zowel onder hun eigen merkals onder het huismerk van de meeste retailers alsook maatwerk voorde verwerkendevoedingsindustrie.

Functiebeschrijving

Alsassistent verantwoordelijke kom je terecht op een afdeling waar zegroenten versnijden op vraag van de klant en dit mag je welletterlijk nemen.

Ze snijden bv. wortelen op 20 verschillendemanieren hoe de klant het specifiek wenst klant is koning.

 • instaan voor de opvolging van de binnenkomendebestellingen
 • je zet deze om in orders voorproductie van de kleine snijzaal en volgt het proces van productienauw op
 • belangrijk is dat je zorgt voor eenvlotte communicatie tussen uw afdeling verpakking en aankoop en opdie manier kan je vlot inspelen om de fluctuaties van binnenkomendeorders
 • je werkt nauw samen met sales enR&D voor de gevraagde samples in te plannen uw productieplaningen de correcte orders geven aan de betrokken afdeling
 • onder uw streng toeziend oog weerspiegelen desamples de waarden en kwaliteit van DV Fresh
 • je bent de back up van de verantwoordelijke enhelpt een team van een 25-tal mensen aansturen. Ook volg je degeleverde kwaliteit nauw op en stuurt hen bij waar nodig
 • Functie-eisen

 • jehebt oog voor kwaliteit en detail
 • je kan inelke situatie het overzicht houden
 • je bentcommunicatief sterk
 • je bent een enthousiasteteamplayer en weet zo de medewerkers te motiveren en te overtuigen
 • je werkt samen met een verantwoordelijke meteen zeer mensgerichte aanpak
 • Arbeidsvoorwaarden

  Webieden jou een voltijdse tewerkstelling in dagregime en eenmarktconforme verloning. Je krijgt een doorgedreven interneopleiding en uiteraard mogelijkheid tot groei en ontwikkeling.

  Jekomt terecht in een snelgroeiend en innoverend bedrijf waar de tijdniet stil staat en er gestreefd wordt naar kwaliteit en continueverbetering.

  Samen met je collega's zal jij ook hier je bijdragenleveren en de nodige verantwoordelijkheid krijgen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier