BACHELOR AGRO
AGO Jobs & HR
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
10 dagen geleden
source : Jobat

Voor een voedingsbedrijf in de regio van groot Ieper gaan wij op zoek naar een supervisor productie.Je bent verantwoordelijk voor een vlotte werkorganisatie binnen je ploeg.

Continu sta je in voor de opvolging van het rendement, de kwaliteit, ...Verder sta je in voor de coaching van je medewerkers en denk je mee aan hoe de productieprocessen efficiënter kunnen verlopen.

De ideale kandidaat / kandidate : - heeft een bachelordiploma bijvoorbeeld in agro- en biotechnologie, gemotiveerde schoolverlaters komen zeker in aanmerking-

durft zich uit te drukken in het Frans- heeft affiniteit met voeding of landbouw- stuurt graag een team aan- is een echte doe-er- kan werken in 2 ploegen

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier