IT Support Engineer
EyeTech Solutions
Ghent, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Bedrijf Ben je op zoek naar een functie als Support Engineer? Heb je ook een goede kennis van het networking gebeuren? Wil je een job waarbij je ook System Engineer taken op jou mag nemen?

Dit bedrijf met hoofdkantoor in Oostkamp is ons allen zeker en vast bekend! Ze zijn de specialist in hun nichemarkt, dit blijkt ook uit hun meer dan 20 vestigingen in ons land! Daarnaast kom je ze ook regelmatig tegen met tal van reclame op reusachtige billboards, sociale media, televisie, .

 • Wil jij werken voor zo'n bekende speler? Solliciteer dan zeker en vast op deze vacature! Jobomschrijving Als 2nd Line Support Engineer zal je instaan voor de ondersteuning van de eindgebruikers van het hoofdkantoor, andere vestigingen en het distributiekantoor! Daarnaast zal je de installatie van PC's, printers, scanners en het configureren van allerlei nieuwe toestellen! Je zal zeker en vast ook niet vastroesten op jouw stoel aangezien je ook on-
 • site support zal moeten leveren voor geavanceerde problemen! Hierdoor kom je in contact met andere personen van verschillende vestigingen.

  Last but not least hou je ook een oogje in het zeil op vlak van back-up processen, security policies, het interne netwerk, .

 • Profiel Voor deze functie ten goede te kunnen uitoefenen heb je reeds een gedegen kennis verworven over Windows besturingssystemen, office, TCP / IP, Firewalls, networking, .
 • Een basiskennis op serverniveau is zeker en vast ook mooi meegenomen! Bij voorkeur genoot je een hogere opleiding, maar dat is zeker en vast niet noodzakelijk! Aangezien je ook on-
 • site zal moeten gaan ben je vriendelijk, flexibel, stressbestendig en een zelfstandig! Je komt ook in een team terecht waardoor jouw teamspirit ook naar voren dient te komen! Aanbod Als support engineer in deze onderneming krijg je een aantrekkelijk salaris die kan oplopen tot EUR 37.

  000 Dit aangevuld met een bedrijfswagen en tankaart voor België (Onbeperkt) Hospitalisatieverzekering Groepsverzekering (inclusief Pensioenplan) Maaltijdcheques GSM Abonnement Laptop Je krijgt flexibele uren voor een betere work-

  life balance en een brede, uitdagende functie met verschillende taken elke dag. Je komt er terecht in een bedrijf met zeer korte communicatielijnen en vlakke structuur wat maakt dat hun IT afdeling perfect kan inspelen op de snel veranderende IT wereld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier