sales agents voor aangenaam bedrijf regio sint-denijs-westrem
Randstad
Sint-Denijs-Westrem, Oost-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

Voor een kleine KMO in Sint-Denijs-Westrem is Randstad op zoek naar een nieuwe callagents omhet salesteam te versterken.

Je neemt telefonisch contact op met potentiële klanten om hen devoordelen van verschillende magazines en verzekeringen voor te leggen.

Je geeft hen de nodigeinformatie en probeert op het einde van de rit een verkoop af te sluiten.Dit wordt afgewisseld met inkomende oproepen, waar je klanten met vragen en problemen tewoord staat.

Je werkt in een voltijds rooster van maandag tot vrijdag in een afwisselend weekrooster van 9u tot18u & 11u tot 20u (elke vrijdag werk je van 9u tot 18u), geen weekendwerk.

4 / 5 is ook mogelijk. Je dient min. 30u / week beschikbaar te zijn om te werken.

qualification

Je spreekt Nederlands op hoog niveauJe hebt een eerste ervaring als callagent achter de rugJe bent communicatief, overtuigend en commercieel ingesteld Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Uitgebreide opleiding Einduur kan flexibel worden afgestemd op het uur van jouw bus! Optie vast na interim. €1990 / maand bruto + €8 MC / dag vanaf 1ste opleidingsdag interessante commissies, incentives en een geweldige werksfeer

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier