Engineering Project Coordinator
Honeywell Intelligrated
Diegem, VLAAMS BRABANT, Belgium
3 dagen geleden

Join a team recognized for leadership, innovation and diversity

In een wereld waarin technologie elk aspect van het dagelijkse levenbeïnvloedt, streeft Honeywell er continu naar wereldwijd een toonaangevendeleverancier te zijn van innovatieve diensten, systemen en oplossingen metkwalitatief hoogstaande producten die praktisch elk aspect van het privélevenen het bedrijfsleven van de wereldbevolking op de één of andere manierbeïnvloeden.

HoneywellBuilding Solutions (HBS) richt zich op het automatiseren,beveiligen en optimaliseren van kernfuncties van grote gebouwen enterreinen, bestaande uit beveiliging, (brand) veiligheid,klimaatregeling, energieoplossingen en Services.

Hiervoor levertHBS-totaaloplossingen in de vorm van een eigen softwareplatform ten behoeve vanhet algehele gebouwbeheer, de centrale apparatuur en de bijbehorendeveldapparatuur.

HBS levert naast het fysieke aspect van de business ook deengineering, projectmanagement en de service op de voorgenoemde systemen.

Binnen de Project Engineering organisatie is een positievrij gekomen voor een Project Application Engineer HVAC.

De ApplicationEngineer is verantwoordelijk voor het assisteren van de project managers / supervisors bij het leveren van technische prestaties in het kader vantoegewezen projecten : Programmering en startup van controllers en systemen voor gebouwenbeheer aan de hand van de engineering documenten van de projectverantwoorlijke.

Zorgt ervoor dat alle testen en controledocumentatie tijdig en op een nauwkeurige manier afgewerkt zijn zodat alle elementen die als getest opgegeven werden, bij de beoordeling door een onafhankelijke persoon zoals een consultant, juist zullen bevonden worden.

Verzorgen van de product training bij onze klanten.

Jij hebt :

Bachelor in Engineering (Elektromechanica met optie meet- en regeltechnieken, klimatisatie of gelijkwaardige polytechnische kwalificatie / ervaring)Werkervaring in complexe technische projecten.

Kennis van BMS oplossingenGoede noties van ICT en netwerk toepassingen. Vorige werkervaring in een projectomgeving, met uitgebreide hands-

on ervaring.Eigen initiatief en vermogen om te werken met een minimale supervisieEen teamplayer die de ervaringen kan delenStreven naar het bereiken van de klanttevredenheid.

Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk van het Nederlands / Engels en Frans als pluspunt.

Een sterke verbintenis tot veiligheid en een veilige werkomgeving.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier