System/Network Engineer
LGA IT
Roeselare, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

TakenpakketJe implementeert en behoudt de controle over de IT- en Cloud infrastructuur bij de klanten.Je gaat dagelijks aan de slag met het ruime portfolio van Microsoft 365.

Je analyseert de behoeftes en IT-problemen ter plaatste. Daarbij speel je in op de relevantie voor de klant. Daarnaast sta je in voor de volledige cyclus betreffende netwerksupport.

Bovendien ga je ook projectmatig aan de slag en sta je in voor de volledige, kwalitatieve ondersteuning van de klant.Tenslotte zorg je voor een correcte rapportering van de projecten aan jouw collega’s.

Op die manier kunnen aanvullende visies tot stand komen binnen het team.ProfielJe beschikt over een Bachelor diploma en hebt minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Bovendien beschik je over een sterke kennis in Microsoft 365 en heb je reeds ervaring met Azure.Verder ben je gepassioneerd in het steeds veranderende Informaticalandschap en volgt dit regelmatig op.

Je wordt omschreven als een betrokken, betrouwbaar en communicatief persoon.Tenslotte ben je gedreven om bij te leren en denk je proactief mee naar oplossingen voor de klant.

AanbodJe gaat aan de slag in een omgeving met veel afwisseling en verantwoordelijkheden.Aantrekkelijke verloning afhankelijk van jouw ervaring en kennis.

Daarboven wordt dit aangevuld met sterke extralegale voordelen (Bedrijfswagen, maaltijdcheques, GSM + laptop,..)Mogelijkheid tot extra opleiding die toelaat de technische kennis te optimaliseren.

Je komt terecht in een 39-uren week, waardoor je 6 extra compensatiedagen kan opnemen.Je beschikt over flexibele uren, die af te stemmen zijn met de klant.

Het team bestaat uit collega-experts die nauw samenhangen en op regelmatige basis activiteiten organiseren.Tenslotte kan je sterk groeien binnen jouw functie.

Kan je je volledig vinden in deze job en / of wil je hierover meer te weten komen?Of toch niet helemaal hetgene wat je zoekt?

Contacteer ons dan op 09 352 01 05 of via bs en wij helpen jou verder!Wij kijken er alvast naar uit om kennis te maken met jou!Deze vacature wordt beheerd door Justin & Charlotte.Referentie : JDB 11966

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier