Medewerker Aqua Mundo - Hoger Redder - of bereid brevet te behalen M/V
Park De Haan
De Haan, BELGIQUE
il y a 4j

Functie

Banen op het park - Zwembad

Functietitel

Medewerker Aqua Mundo - Hoger Redder - of bereid brevet te behalen M / V

Functieomschrijving

Je treedt op in geval van calamiteiten, ongevallen en incidenten, binnen en mogelijks ook buiten het zwembad. Het informeren van gasten over het gebruik van de diverse faciliteiten maakt ook deel uit van de job.

Dit alles doe je met het oog op de meest milieuvriendelijke werkwijzen. Voor deze functie zoeken we een echte teamplayer met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.

Ook draag je zorg voor een optimale gastenbenadering.

Zolang de specifieke maatregelen rond Covid-19 van kracht zijn sta je ook in voor de checkin van de gasten aan de Aqua Mundo bij de start van de sessies.

Je heet ze van harte welkom en legt de nodige richtlijnen op een begrijpelijke en uitnodigende manier uit. Uiteraard ben je in het bezit van het Hoger Reddersbrevet.

Indien je een recent Wobra-brevet (zeeredder) hebt kun je hiermee starten op voorwaarde dat je direct werk maakt van het behalen van het benodigde Hoger Reddersbrevet.

Aantal uur per week

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature