Medewerker Aqua Mundo - Hoger Redder - of bereid brevet te behalen M/V
Park De Haan
De Haan, BELGIQUE
2 dagen geleden

Functie

Banen op het park - Zwembad

Functietitel

Medewerker Aqua Mundo - Hoger Redder - of bereid brevet te behalen M / V

Functieomschrijving

Je treedt op in geval van calamiteiten, ongevallen en incidenten, binnen en mogelijks ook buiten het zwembad. Het informeren van gasten over het gebruik van de diverse faciliteiten maakt ook deel uit van de job.

Dit alles doe je met het oog op de meest milieuvriendelijke werkwijzen. Voor deze functie zoeken we een echte teamplayer met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.

Ook draag je zorg voor een optimale gastenbenadering.

Zolang de specifieke maatregelen rond Covid-19 van kracht zijn sta je ook in voor de checkin van de gasten aan de Aqua Mundo bij de start van de sessies.

Je heet ze van harte welkom en legt de nodige richtlijnen op een begrijpelijke en uitnodigende manier uit. Uiteraard ben je in het bezit van het Hoger Reddersbrevet.

Indien je een recent Wobra-brevet (zeeredder) hebt kun je hiermee starten op voorwaarde dat je direct werk maakt van het behalen van het benodigde Hoger Reddersbrevet.

Aantal uur per week

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier