Opleidings- en innovatieadviseur (m/v/x)
Brusafe
Haren (Bru.), Brussels, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Context en functie

In het kader van de ontwikkeling van Brusafe en in het bijzonder voor de implementatie van het Gewestelijk Opleidingsplan voor de veiligheids-, preventie- en hulpdienstsectoren is Brusafe op zoek naar een Opleidings- & innovatieadviseur om het nieuwe team te vervolledigen.

Het meewerken aan de implementatie van het Gewestelijk Opleidingsplan en de ontwikkeling van opleidingsprogramma’s die kunnen voldoen aan de disciplinaire en interdisciplinaire behoeften van de veiligheids-, preventie- en hulpdienstberoepen.

Het ontwikkelen van de evaluatiestrategie en de kwaliteitsaanpak binnen Brusafe, het ondersteunen van partnerscholen bij het ontwerpen van innovatieve en relevante evaluatie-instrumenten en het bundelen van gemeenschappelijke processen.

Het ontwikkelen van de Digital Learning-strategie voor Brusafe en het ondersteunen van de teams van de partnerscholen bij het gebruik van nieuwe leer- en oefentechnologieën.

Het in kaart brengen van goede praktijken en expertise die typisch in Brussel te vinden zijn op het gebied van pedagogie.

Als zodanig, hij / zij :

ondersteunt Brusafe bij de implementatie van het Gewestelijk Opleidingsplan (GOP) (bv. de opvolging van GOP-gerelateerde opleidingsmaatregelen, de ontwikkeling van transversale opleidingen en mono- en multidisciplinaire oefeningen, enz.),

ontwikkelt in samenwerking met de pedagogische teams van de scholen projecten inzake bundeling van actieve en innovatieve pedagogie (begeleiding van opleiders en / of leerlingen bij de implementatie van Digital Learning, enz.

en ondersteunt de scholen in hun aanpak van onderwijskwaliteit.

zorgt voor de aansturing en opvolging van werkgroepen van deskundigen en / of praktijkmensen uit de sector (WG op diverse vakgebieden, WG pedagogie, enz.),

identificeert en ontwikkelt een netwerk van relevante gesprekspartners in verband met de doelstellingen van het ROP.

houdt, in samenwerking met het OR (Oriëntatiecentrum voor Rekrutering), een inventaris bij van de opleidingstrajecten voor veiligheidsberoepen in het Brussels Gewest.

houdt zijn / haar expertise up-to-date over onderwerpen als leerpraktijken in veiligheidsberoepen, partnerschappen, goede praktijken in multidisciplinaire benaderingen, Digital Learning en innovatie in opleidingen, enz.

draagt bij aan de evaluatie van acties van Brusafe en zorgt voor de verslaglegging van zijn / haar project.

Profiel

 • In het bezit zijn van een masterdiploma (lang type hoger onderwijs) in psycho-pedagogie, sociale wetenschappen, politicologie, communicatie, rechten, criminologie;
 • Een bewezen ervaring hebben van minimaal 3 jaar op het gebied van opleiding voor volwassenen;
 • Een bewezen ervaring hebben van minimaal 3 jaar in projectmanagement.

  Vaardigheden :

  Technische vaardigheden :

 • Kennis hebben van digitale leerpraktijken, nieuwe technologieën en innovatie in lesgeven (serious games, blended learning, etc.);
 • Beheersen van office tools (word, excel, PPT, ..) en kennis hebben van online leermiddelen.

  Kennis hebben van de instellingen met betrekking tot werkgelegenheid, veiligheid en opleiding in Brussel zijnde (politie, ministeries, lokale autoriteiten, scholen, opleidingscentra ).

  Beschikken over sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden

  Een goede kennis hebben van de tweede taal.

  Functionele vaardigheden :

 • Beschikken over goede analytische vaardigheden;
 • Weten hoe je een netwerk opbouwt en ontwikkelt;
 • Oplossingsgericht zijn;
 • Zin hebben voor initiatief;
 • Onafhankelijk zijn;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel hebben;
 • Beschikken over goede organisatorische vaardigheden;
 • Stressbestendig zijn

  Gemotiveerd worden door waarden van openbare dienstverlening.

  Niveau

 • Master (universitair of hoger onderwijs van het lange type)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier