Aanwerving administratief medewerker Infopunt Toerisme (C1 - C3)
Stad Blankenberge
Blankenberge, Belgium
17 dagen geleden

Het Lokaal Bestuur Blankenberge zal een voltijdse administratief medewerker aanwerven in het Infopunt Toerisme (C1 - C3) voor onbepaalde duur (vastbenoemd).

Aanwervingsvoorwaarden

 • houder zijn van het diploma hoger secundair of ermee gelijkgesteld onderwijs
 • slagen voor de selectieproeven
 • Selectiecriteria

  Bijzondere aandacht wordt besteed aan het efficiënt en zelfstandig kunnen werken, prioriteiten kunnen bepalen, een hoge mate van inzet bezitten, flexibel zijn, goede communicatieve vaardigheden bezitten en viertalig zijn (Nederlands -

  Wedde

  Aanvangswedde in weddenschaal C1, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Er kan een weddenberekening gevraagd worden aan de personeelsdienst.

  Wij bieden u

  Een boeiende job, maaltijdcheques, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering en terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier