ERVAREN HR BP PRODUCTIEOMGEVING
Hays Brugge
Brugge, W Flanders, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Generalistische functie People Manager Hands-on teamplayer Voor een sterke internationale speler in de FMCG, is Hays HR & Legal op zoek naar een ervaren HR Business Partner.

Als HR BP maak je deel uit van het lokaal Management Team. Je staat in voor het vertalen en implementeren van de HR tools om een efficiënte werking te garanderen en de vooropgestelde doelstellingen te behalen.

Je hebt een coördinerende rol op het vlak van talent en performance management en staat de leidinggevende bij in het coachen van de teams.

Je beheert het opleidingsbudget en fungeert als trainer voor korte opleidingen. Je onderhoudt goede relaties met de vakbonden, zorgt voor een accurate procesverwerking en coacht 2 HR medewerkers.

Je beschikt over een Bachelor of Masteropleiding met minimum 5 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in een productieomgeving.

Je bent sterk in onderhandelen en coachen en als people manager slaag je erin het beste uit de medewerkers te halen. Ervaring met vakbondsonderhandelingen betekent een groot pluspunt.

Je kan je vlot uitdrukken in het Engels. Ten slotte ben je een geboren teamplayer die zich best thuis voelt in een dynamische productieomgeving.

Je komt terecht in een financieel gezond en ambitieus bedrijf waar je je HR expertise verder kan uitbouwen. Je mag rekenen op een uitgebreid salarispakket en tal van opleidingsmogelijkheden.

Interesse in deze job van HR Business Partner? Verstuur je cv online of bel Virginie Labaere van Hays Brugge op 050 / 47.20.47.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier