BEDIENDE BOEKHOUDING NL/FR
Client of Manpower
Lokeren, Oost-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de voorbereiding van de facturatie, inboeken van facturen, het opvolgen van betalingen, etc.

 • Bijkomend volg je de wanbetalers op, en assisteer je bij verschillende projecten. Je staat in voor de verwerking van de maandelijkse BTW aangiftes en assisteert je collega bij de maand - en jaarafsluitingen.
 • Je bent in het bezit van een bachelor Accountancy-Fiscaliteit of hebt reeds relevante ervaring in een ondersteunende boekhoudkundige functie.

  Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en Frans. Je bent administratief onderlegd en sterk cijfermatig, werkt nauwkeurig en bent stipt.

  Je bent hands-on, denkt mee aangaande nieuwe procedures en bent organisatorisch sterk.

  Je komt terecht in een jong en dynamisch team binnen een sterk groeiend familiebedrijf. Onze klant voorziet een aantrekkelijk verloning, aangevuld met tal van extralegale voordelen dit alles in een gloednieuw kantoor en meteen een vast contract!

  Interesse in de job van bediende boekhouding?

  Solliciteer online! Bij verdere vragen kan je ons bereiken via office.stniklaas manpower.be

  Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier