HR ASSISTANT BENELUX (M/V)
Hays
Brugge, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leasewagenparkbeheer van A tot Z in de Benelux. Concreet betekent dit dat je als aanspreekpunt fungeert voor medewerkers, managers en leasemaatschappijen.

Bij opstart van nieuwe medewerkers met een firmawagen, bezorg je alle nodige info aan de collega's van payroll en je verzorgt de nodige communicatie.

Daarnaast volg je het HR budget op voor de Benelux en ondersteun je de compensation en benefits manager. Je controleert HR gerelateerde facturen en werkt nauw samen met de boekhouding.

Ten slotte werk je actief mee aan ad hoc HR projecten rond bv. employer branding en campus recruitment

Je beschikt over een relevant Masterdiploma (Handelswetenschappen, TEW, ) en affiniteit met HR. Je blinkt uit door je analytische en communicatieve vaardigheden en kan goed autonoom werken.

Een uitstekende kennis van het Engels is een must. Verder ben je proactief ingesteld en voel je je best thuis in een dynamische internationale omgeving.

Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Je komt terecht in een innovatief en financieel gezond bedrijf dat internationaal actief is. Je mag rekenen op een competitief salarispakket, een glijdend uurrooster en een aantrekkelijke verlofregeling.

Interesse in deze job van HR Assistant? Verstuur je cv online of bel Virginie Labaere van Hays Brugge op 050 / 47.20.47

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier