Dispatcher machines
Accent
Puurs-Sint-Amands, BE
4 dagen geleden

Onze klant is als aannemer infrastructuurgespecialiseerd in wegeniswerken afbraak- en grondwerkenasfaltwerken asbestverwijdering burgerlijke bouwkunde enrioolrenovatie.

De groep omvat meerdere bedrijven en ondertussenzijn ze met meer dan 700 medewerkers die dag na dag het beste vanzichzelf geven.

Ze investeren in talent technologie veiligheid enduurzaamheid. Verder zijn ze actief in zowel de publieke alsprivatesector.

Functiebeschrijving

Voorde vacature als dispatcher machines zijn we op zoek naar iemand dieinstaat voor het opvolgen en inzetten van eigen machines enhuurtoestellen en het transport daarrond.

Je bent een belangrijkeschakel binnen een vijfkoppig team van planners. Volgende takenbehoren onder andere tot jouw verantwoordelijkheid :

 • alle info en gegevens verzamelen van dewerfleiders en afstemmen van werfbehoeftes in functie vanprioriteiten en de beschikbare middelen;
 • dagelijkse planning opmaken van vrachtwagenskranen en machinisten je garandeert hierbij een optimale bezettingvan de juiste mensen en materieel op de juiste plaats;
 • afstemmen met centrales en magazijnen watbetreft de grondstoffen en materialen voor de werven;
 • je bent het eerste aanspreekpunt in decommunicatie met de werfleiding transporteurs en onderaannemers watbetreft de planning van de volgende dagen en weken;
 • nauwe samenwerking met de andere dispatchersde HR dienst de garage en alle andere departementen;
 • correcte administratie van het personeel enmiddelen neem je ook onder je vleugels werkverdeling volg je op devoet op en je corrigeert waar nodig.
 • Functie-eisen

  Hebje voldoende geografische kennis? weet je veel over uitzonderlijkvervoer? Heb je affiniteit met kippers container- en kraanwagens?

  Dan is deze vacature misschien wel op je lijf geschreven. Voor devacature als dispatcher machines zoeken we iemand die zich kanvinden in volgend profiel :

 • je zal tewerkgesteldworden vanuit Puurs-Sint-Amands;
 • in de idealewereld heb je reeds enkele jaren ervaring als transportplanner;
 • werken in team vormt geen problemen voor jou;
 • punctueel flexibel en leergierig is hoeanderen jou zouden omschrijven;
 • je hebt eenhands-on mentaliteit en toont zin voor initiatief.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Onzeklant biedt een uitdagende baan met verantwoordelijkheid in eenaantrekkelijke en snelgroeiende omgeving in de bouwsector.

  Defunctie stelt je in staat om je eigen initiatief te gebruiken en teleren op de werkvloer. Je komt terecht bij een vast bedrijf dat isopgebouwd rond een succesvol team met veel doorgroeimogelijkhedenin een prettige werksfeer gebaseerd op open communicatie.

  Wijbieden een aantrekkelijk salarispakket dat aansluit bij jouwervaring profiel en vaardigheden. Daarnaast bieden we een breedscala aan extralegale voordelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier