Consulent Bedrijfsvastgoed
LIMBURGS VASTGOED
Brussel, BE
6 dagen geleden

Wat verwachten wij van u.

Je bent verantwoordelijk voor verkoop en verhuur van industrieel en commercieel vastgoed voor regio Vlaanderen. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel eigenaars als gebruikers van bedrijfsvastgoed.

Tot je taken behoren ondermeer de verdere uitbreiding van het aanbod, het verwerven en onderhouden van duurzame klantenrelaties.

Je bereidt je administratief dossier voor, volgt het nauwgezet op, stelt de verkoop / verhuur overeenkomsten op en coördineert de ondertekening ervan.

Vervolgens volg je elk verkoopsdossiers op de voet op tot moment van verlijden der notariële akte. PROFIEL : Wij zoeken personen met een vastgoedopleiding en enkele jaren commerciële ervaring in het bedrijfsvastgoedsector.

Je bent vertrouwd met courante applicatiesoftware. Je bent communicatief, commercieel ingesteld en een goed onderhandelaar.

Wat bieden wij u

U werkt binnen een professioneel, jong en gedreven team. Wij bieden U een gevarieerde job in een aangename werkomgeving, hetzij als zelfstandig vastgoedmakelaar met een geldig BIV nummer, op basis van een comissionering, hetzij in een bediende statuut.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier