Project Engineer Automatisatie & Industriële Elektriciteit
Jefferson Wells
Halen, Limburg, België
1 uur geleden
source : Jobat

Als Project Engineer Automatisatie ben je verantwoordelijk voor de projectopvolging van A tot Z bij diverse klanten. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit :

 • Begeleiden en uitvoeren van automatisatieprojecten
 • Aansturen van zowel interne als externe medewerker (technisch personeel)
 • Programmeren, testen en in dienst stellen van industriële installaties
 • Opmaken van elektrische tekeningen in Eplan
 • Uitwerken van de projectvoorbereiding en werfopvolging
 • Opstellen van budgetten en voorzien van de nodige communicatie op verschillende niveaus
 • Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Ingenieurswetenschappen en heb je ervaring met industriële automatisatie?

  Hou je van projectmatig werken en ben je op zoek naar een hands-on werkomgeving? Ben je een teamspeler die beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en ben je sterk in PLC programmatie?

  Dan ben jij misschien wel de Project Engineer Automatisatie die wij zoeken!

  Als Project Engineer Automatisatie kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur .

  Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen .

  Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.

  vanhaver( )jeffersonwells.be.

  Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier