Technieker (3 ploegen) - Aalter (M/V)
Over Ago
Aalter
19 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, actief in de voeding, is AGO Technics op zoek naar een technieker. Je takenpakket is tweedelig : zowel preventief als curatief onderhoud.

Meer specifiek vallen volgende taken onder je verantwoordelijkheid : - Je bepaalt de preventieve of correctieve onderhoudsinterventies volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, .

 • Dankzij een grondig preventief onderhoud van de mechanische uitrustingen (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien.
 • voorkom je bepaalde storingen en defecten; - Hiernaast sta je ook in voor het afregelen en voor het testen van de nieuwe onderdelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, .
 • Je vervangt of je herstelt defecte onderdelen; - Je controleert de werking van het materiaal en de gegevens van het instrumentatiemateriaal.
 • Verder sta je ook in voor onderhoud op elektrisch, pneumatisch, vlak wanneer nodig; - Je werkt mee aan de realisatie van verbeterings-

  en investeringsprojecten; - Wanneer er storingen optreden, zoek jij de oorzaak en los je deze op.

  Vereisten

  Je bent in het bezit van een bachelor diploma elektromechanica of andere, aangevuld met minstens een eerste ervaring als technieker.

  Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent zowel mechanisch als elektrisch sterk, maar hebt ook basis kennis PLC sturing of automatisatie of bent bereid dit aan te leren op de werkvloer.

  Je draagt veilig werken nauw in het vaandel. Je kan zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je wenst te werken in 3-ploegen.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt terecht in een mooie, stabiele en internationale firma binnen een belangrijk en gewaardeerd team. Je krijgt diverse opleidingen en krijgt een gevarieerde, belangrijke functie aangeboden met de mogelijkheid om op termijn door te groeien.

  Je krijgt een aantrekkelijk salaris, startend aan €16,44 daarbovenop krijg je nog een ploegenpremie van 10% in de vroege en late ploeg en van €15% in de nachtploeg maaltijdcheques van €8 / dag.

  Je start onder een arbeiderscontract maar groeit op termijn door naar een bediendecontract. Je werkt in 3 ploegen (6u-14u, 14u-

  22u & 22u-6u) en in een 40-uren week. Hierdoor krijg je 12 ADV-dagen per jaar naast je wettelijke 20 verlofdagen. Alle verlof is vrij te kiezen.

  Heb je interesse in deze uitdagende job waar je zelf ook mag meedenken en kan groeien? Stuur dan snel jouw cv en motivatiebrief naar gent.

  technics ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op!

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier