Commercieel medewerker binnendienst
Christelijke Mutualiteit
Oost-Vlaanderen
3 dagen geleden

Je belt potentiële leden op met als doelstelling kwalitatieve afspraken vast te leggen voor de medewerkers van het Sales team.

Je staat in voor administratieve en organisatorische taken eigen aan de saleswerking.Je denkt actief mee aan de optimalisatie van de prospectietools en werkt hiervoor procedures uit.

Je bereidt dossiers voor, stelt ze samen en volgt de volledige afhandeling op, dit tot de effectieve aansluiting. Je beschikt over een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.

Je bent een gedreven teamplayer en kan goed omgaan met werkdruk en targets.Je bent een commerciële duizendpoot en je kan jezelf verkopen.

Je beschikt over sterke administratieve vaardigheden en werkt nauwkeurig en resultaatgericht. Je leert snel, communiceert vlot zowel schriftelijk als mondeling.

Je denkt proactief en neemt graag initiatief. Je draagt klantvriendelijkheid en dienstverlening hoog in het vaandel.Je kan zelfstandig opdrachten uitvoeren en hiervoor de verantwoordelijkheid opnemen.

Je bent bereid tot avondwerk in functie van je belopdracht.Ervaring als callcenter medewerker is een pluspunt. Een voltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur van 6 maanden met kans op verlenging.

Een competitieve verloning met diverse extralegale voordelen. De kans om binnen de organisatie eens van iets anders te proeven en je te ontwikkelen in andere taken en activiteiten.

Ruimte voor autonomie en initiatief, en collega’s waar je met plezier mee samenwerkt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier