Bachelor EM optie Automatisatie - Hands-on technieker machinebouw
Client of Manpower
Brugge, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Als automation engineer ga je samen met R&D en productie nieuwe machines helpen ontwikkelen, monteren, testen en afstellen.

Eenmaal het project duidelijk is zal je in overleg met het software en mechanisch ontwerp team ondersteunen bij het bepalen van de elektrische, elektronica, sensoren en actuatoren.

Eenmaal de machines ontwikkeld zijn ga je deze helpen monteren, uit testen, software debuggen tot de machine op punt staat.

Waar nodig ga je mee naar de klant ter installatie, dit kan ook in het buitenland zijn.

De automation engineer waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een bachelor elektromechanica, bij voorkeur optie automatisatie, of is door werkervaring gelijkwaardig.

Hierdoor heb je een goede allround kennis mechanica, elektriciteit, pneumatica en PLC (Siemens & Beckhoff). Als persoon werk graag met zowel je handen als je hoofd, ben je analytisch en hou je ervan om zelf te sleutelen aan machines.

Na een uitgebreide opleiding krijg je een verantwoordelijke en gevarieerde uitdaging bij een sterke machinebouwer. Je komt terecht in een internationale sfeer met familiaal karakter, afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk bruto uurloon aangevuld met extra legale voordelen.

Tot slot is er continue opleiding mogelijk alsook doorgroei.

Ben jij de tester automation engineer waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onze website, discretie verzekerd! Vragen wouter.sissau manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier