Lasser
Accent
Deurne, Belgium
4 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht die samen met zijn collega's zichzelf 100% wil inzetten en als een hecht TEAM wil knallen! Open communicatie, collegialiteit en een leuke werksfeer staan voorop.

Dit bedrijf wil werknemers voor lange termijn, iemand die zichzelf kan ontwikkelen en kan doorgroeien binnen eender welke functie.

Vele van uw toekomstige collega's hebben al vele dienstjaren op hun teller en staan te springen om jou te integreren binnen hun verhaal.

Veiligheid in uw handen : onze klant is de internationale specialist voor de fabricatie van materialen voor het transport van gevaarlijke en gevoelige vloeistoffen.

Daarom is steeds werken op een veilige manier met naleving van de veiligheidsafspraken zéér belangrijk. Bij onze klant vind je technisch vooruitstrevende producten, kwalitatief hoogstaand en conform de geldende normen.

Functiebeschrijving

Uiteraard zorgt onze klant voor een volledige introductie van jouw takenpakket. Je kan rekenen op een zeer uitgebreide opleiding en hulp van collega's, er zal niet verwacht worden dat alles van de ene op de andere dag gekend is.

Huidige werknemers leren nog dagelijks nieuwe dingen bij en groeien in hun functie. Lassers zijn verantwoordelijk voor het lassen van flexibels en koppelingen tot kwalitatief hoogstaande producten. Uw dagelijkse taken zijn :

Tig-lassen (verfijnd werk)

Halfautomaatlassen (grotere stukken)

Aluminium en Messing lassen

Flexibels op vraag van klant testen

Consequent) testen van roestvrij stalen flexibels en LPG flexibels

Testinstallatie, water - lucht stikstof veilig kunnen bedienen

Orde en netheid, efficiënt werken en verschillende materialen strikt

Functie-eisen

Heb jij een diploma lasser en / of de nodige certificaten behaald? Ben jij iemand die Initiatief neem en goed in teamverband kan werken?

Nieuwe dingen leren en volledig inzet tonen! Orde, netheid en veiligheid zijn bij jou prior! Ben jij iemand die werk ziet, en niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken?

DAN BEN JIJ DE PERSOON DIE WIJ ZOEKEN !

Arbeidsvoorwaarden

Een stevige interne ondersteuning binnen een georganiseerde en ambitieuze

KMO-omgeving

Een marktconform salarispakket

Het behalen van bepaalde lascertificaten op de nodige diameters en

slangtypes

Doorgroeimogelijkheden

Afwisselend / uitgebreid takenpakket

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier