Productie verantwoordelijke (m/v)
Konvert Office Geel
Varendonk, BE
22 uur geleden

Profiel

Voor een klant van ons gelegen te Veerle-Laakdal zijn wij op zoek naar een Productie verantwoordelijkeJouw verantwoordelijkheden?

 • Je zal instaan om een team aan te sturen.- Je zal steeds vroeg aanwezig moeten zijn, waardoor flexibiliteit zeer belangrijk is.
 • Je moet eigen initiatief kunnen nemen en problemen komen melden bij de hoofdsupervisor of de directie.- Je bent computer vaardig en kan machines instellen.
 • Je bent bij voorkeur technisch onderlegd.Ben jij de verantwoordelijke persoon die wij zoeken? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 22 23 74 of mail naar geel.office konvert.be
 • Aanbod

  Productierapporten opstellenOrganisatorische, productieve en logistieke aanpassingen en verbeteringen voorstellen. Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen.

  In- en uitgaande stromen, de voorraad en de nood aan producten of grondstoffen controleren. Het bijhouden van de productiedossiers en opvolgingsdocumenten controleren (categorie, parameters, indicators, .

 • De processen, grondstoffen en in- of uitgaande producten superviseren en controleren in functie van de bestellingen, referentiesystemen.
 • De productieplanning opvolgen en aanpassen aan de flows, termijnen, voorraad, .... De onderhoudswerkzaamheden coördineren en plannen volgens de productievereisten.

  De modaliteiten voor industrialisatie van producties definiërenHet in werking stellen van uitrustingen en installaties coördineren door testing, proefdraaien, .

 • De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden Je kan rekenen op een marktconform loon.Na een geslaagde interim-
 • periode maak je kans op een vast contract.

  Vereiste kwalificaties

 • Je bent in het bezit van een technisch bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring- Je bent technisch onderlegd- Je spreekt zeer goed Nederlands en goed Engels-
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en communicatie skills

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier