Beleggingsadviseur
AUSY
Gent Zeehaven, België
3 dagen geleden
source : Joblift

Met je enthousiaste drive ben je niet bang om ervoor te gaan en jeverantwoordelijkheid op te nemen binnen alle facetten van je functie.

Zoonderhoud je een onberispelijke commerciële relatie met je klanten en speel jeje expertise op een correcte manier uit tijdens de gesprekken met je klanten.

Hierdoor concretiseer je voor hen alle spaar- en beleggingsmogelijkheden opparticulier en / of zakelijk vlak. Door je kennis van digitale kanalen kan jemakkelijk advies verstrekken van de onlinediensten.

Als beleggingsadviseurbouw je een professioneel netwerk op en anticipeer je op verkoopmogelijkhedenmet aandacht voor de cross-

buy, alsook het voorstellen van mogelijk cliënteelvoor personal en private banking. Een basis van marketinginzichten en CRMgeeft je de kennis om contacten op te bouwen met nieuwe prospecten en klanten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier