Chauffeur CE Vacuümvrachtwagen
Renewi
Roeselare
12 uur geleden

Functie-omschrijving :

Functiebeschrijving

Renewi Belgium nv, een chemisch bedrijf in Roeselare, zoekt een gemotiveerde chauffeur CE om met een vacuümvrachtwagen recycleerbare producten op te halen bij de klanten en op onze site te lossen voor behandeling.

Onze klanten zijn merendeels gevestigd in regio Vlaanderen, in mindere mate in Wallonië, Zuid-Nederland en Noord-Frankrijk.

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes volgens de werkopdracht en veiligheidsvoorschriften.

Dit zijn meestal twee ritten per dag, waarbij je ’s ochtends op de site vertrekt. Je bent hierbij het gezicht van het bedrijf en stelt je correct en klantgericht op.

Je transporteert de chemische vloeistoffen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Je meldt eventuele afwijkingen aan de leidinggevende.

Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels.

Je staat in voor de orde en netheid van jouw eigen vaste vrachtwagen en voert het eerstelijns-onderhoud uit.

Je werkt op een veilige en milieubewuste manier.

Wat wij verwachten : Wij verwachten

Wij verwachten

 • Je beschikt over een rijbewijs CE met ADR.
 • Beperkte ervaring vormt geen belemmering (een eerste relevante werkervaring volstaat).
 • Je beheerst vlot de Nederlandse taal. Enige kennis van het Frans is mooi meegenomen.
 • Je kan zelfstandig werken en volgt werkinstructies nauwgezet.
 • Je hecht belang aan veiligheid, orde en netheid.
 • Vroeg opstaan schrikt je niet af (opstart om 5u-6u ’s ochtends) en je steekt graag de handen uit de mouwen (flexibel).
 • Wij bieden

  Een boeiende functie binnen een gedreven en professioneel team met ruimte voor initiatief. In onze organisatie heerst een ongedwongen werksfeer waar belang gehecht wordt aan open communicatie, enthousiasme, humor, professionalisme en inzet.

  Renewi is ervan overtuigd dat mensen het verschil maken en heeft deze overtuiging ook diep verankerd in zijn gehele bedrijfsvoering.

  Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket, dat hoger is dan het gemiddelde salaris in de transportsector, aangevuld met extralegale voordelen.

  Er wordt jou een vrachtwagen uit een recent vernieuwde vloot toevertrouwd (21 nieuwe vrachtwagens in de voorbije 3 jaar).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier