medewerker productie en distributie voor labo - regio gent
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

 • Voor een groot labo regio Gent zoeken we een labomedewerker voor Productie en Distributie. Je staat hierbij voornamelijk in voor de verwerking van de afgenomen zakjes bloed;
 • zoals het wegen, scheiden van bloedplaatjes, etiketteren,... kortom het volledige verwerkingsproces. - Je staat in voor het inscannen van de binnenkomende bloedproducten in het computersysteem.

 • Je zorgt er voor dat het bloed gesplitst wordt in bloedcomponenten, nl. rode bloedcellen, bloedplasma en bloedplaatjes.
 • Je doet de vrijgave van onze producten en je staat in voor het bedelen van bloedproducten aan de ziekenhuizen.- Je volgt de niet-vrijgegeven eenheden verder op.
 • Je staat in voor het onderhoud van de toestellen.- Je werkt mee aan de verdere optimalisatie van onze hoge kwaliteitsgarantie.
 • Je staat in voor enkele administratieve taken zoals bv. het aanmaken van leveringsbonnen.
 • qualification

  Je gaat zeer accuraat en nauwkeurig te werk en kan goed logisch nadenken. Je hebt minimaal een opleiding technisch secundair onderwijs genoten, bij voorkeur in een richting met associatie naar (Bio)medische context of gelijkwaardig door ervaring.

  Ervaring in een labo- of paramedische omgeving is een pluspunt.De medische context trekt steeds je aandacht en je hebt een vaccinatie tegen hepatitis B.

  Routinewerk schrikt je niet af.Je kan zelfstandig werken, maar je werkt graag en goed in team en past je gemakkelijk aan.

  Je bent bereid te werken in dagshiften (van 7h tot 15h / van 8h tot 16h). We bieden je een boeiende en interessante job in een leerrijke omgeving.

  Het betreft eerst een tewerkstelling volgens interimcontract met kans op verlenging bij een positief verloop. Je wordt betaald volgens baremalonen en werkt in dagdienst.

  Een voltijdse functie, van maandag tot en met vrijdag. Je wordt af en toe ook op zaterdag ingeschakeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier