Export Manager Topbedrijf (m/v)
Konvert Office Roeselare
Lichtervelde, BE
6 dagen geleden

Profiel

Ter versterking van het Sales team zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Wil je meewerken aan de toekomstige uitdagingen van ons bedrijf?

Dan ben jij het talent dat we zoeken voor ons dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf, als Export Sales Manager ! Jouw verantwoordelijkheden : Als Export Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitoefenen van alle B2B sales activiteiten binnen de toegewezen markt.

In eerste instantie zal jouw markt voornamelijk Duitsland zijn. Dit zal, afhankelijk van je ervaring / kennis en de interne werking, uitgebreid worden naar andere landen / regio'sWe verwachten hierbij dat bestaande klanten gefideliseerd worden en er daarnaast nieuwe opportuniteiten in diverse sectoren gezocht worden.

Hiertoe behoren het opmaken en opvolgen van offertes, capteren van nieuwe toepassings-mogelijkheden, deelname aan internationale beurzen etc.

Je wordt verondersteld mee te werken aan het ontwikkelen en implementeren van het marketingplan.Je hebt ervaring met het opbouwen en managen van distributiekanalen.

Je houdt gedetailleerd de vooropgestelde klantenbudgetten bij en onderhandelt over handelscontracten, in nauwe samenwerking met de sales en marketing collega's.

Je rapporteert via een CRM pakket en geeft regelmatig feedback aan de Sales & Marketing Director.

Aanbod

Marktinformatie uitwisselen met het verkoopteam en verschillende diensten. Het budget van commerciële acties opvolgen. Een klanten- of prospectenbestand uitwerken.

De strategische verkoopdoelstellingen van de afdeling bepalen. De activiteit van het verkoopteam organiseren, opvolgen en technisch ondersteunen.

Acties uitvoeren ter ondersteuning van het personeelsbeheer (aanwerving, opleiding, ...) Ons aanbod : Een gevarieerde job-inhoud waarbij nauw contact met alle afdelingen belangrijk is.

Een functie waarbij je een wezenlijke bijdrage aan de groei kan leveren.Een aantrekkelijk salarispakket in lijn met jouw ervaringen en verantwoordelijkheden.

Je krijgt een grondige opleiding bij opstart en opleidingsmogelijkheden tijdens je tewerkstelling.Meerdere keren per jaar nodigen we jou uit op leuke activiteiten, georganiseerd door een specifiek toegewezen team.

Je werkt met toffe collega's in een losse sfeer, waar directe communicatielijnen centraal staan.

Vereiste kwalificaties

Jouw profiel : Je behaalde een hoger diploma (Master of gelijkgesteld door ervaring). Je hebt een significante sales-ervaring binnen een relevante sector, bij voorkeur in een technische omgeving.

Kennis van kunststofverwerking is een troef, echter geen must. Je bent bereid tot frequente buitenlandse verplaatsingen binnen Europa, 60% buitendienst, 40% binnendienst.

Je bent tactisch ingesteld en je bezit sterke communicatieve vaardigheden.Je bent probleemoplossend en voldoende pragmatisch.

Je kan vooropgestelde objectieven verwezenlijken.Talenkennis : heel sterke kennis van Engels Duits Nederlands.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier