Projectverpleegkundige
X-Care
Oost-Vlaanderen
23 uur geleden

Functiebeschrijving

Voorde regio Oost-Vlaanderen willenwe ons topteam van projectverpleegkundigen verder uitbreiden. Word jij onzenieuwe collega?

Jouw profiel

Als projectverpleegkundige bij X-Care in Motion ga je op eencompleet nieuwe manier aan de slag : je combineert een vast contract met eencarrière vol boeiende projecten in jouw regio.

Wij schakelen jou in bij onzeklanten in de gezondheidszorg, steeds in lijn met jouw competenties, potentieelen ambities.

Via uiteenlopende verpleegkundige opdrachten van gemiddeld 6maanden in ziekenhuizen, thuisverpleging en WZC bouw je meer en snellerervaring op.

Ook bedrijfsverpleegkundebehoort tot de mogelijkheden.

Deze projecten doe je binnen een kader waarinondersteuning, groeikansen, werkplezier en een goeie work-life balance centraalstaan.

Want als jij je gelukkig voelt, doe je jouw job met plezier en straaltjouw positieve ingesteldheid af op de rest van het team én de zorgvragers.

 • Bachelor ofgegradueerde (HBO5) in de verpleegkunde
 • Eerste ervaring iseen leuke troef maar geen vereiste
 • Passendekernwoorden : een hart voor de zorg, dynamisch, flexibel, initiatiefnemer en teamplayer
 • Als professionalwerk je oplettend, veilig, zelfstandig en hygiënisch
 • Bereidheid totverplaatsingen in een straal van 45 minuten met bedrijfswagen
 • Ons aanbod

  Als projectverpleegkundige krijg je een contract van onbepaaldeduur bij X-Care in Motion en word je ingezet op diverse verpleegkundigeopdrachten binnen jouw regio.

  Op deze manier blijft jouw job gevarieerd, leerje constant bij en word je multi-inzetbaar zonder aan werkzekerheid te moeteninboeten.

  Wij zorgen voor een sterke omkadering met een optimale begeleiding, opleidingenop maat én een warme, menselijke aanpak. We bieden jou een aantrekkelijkloonpakket, inclusief bedrijfswagen (indien gewenst), maaltijdcheques,hospitalisatie- en groepsverzekering.

  Tot slot kom je in een team vanenthousiaste projectverpleegkundigen terecht.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier