Commercieel HR Consultant
Manpower
Herentals, Antwerpen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Graag neem ik je mee in een dagje op de werkvloer.

S'ochtends, na een ontspannen en stressvrije (en filevrije) rit naar het werk, komen we tegen 8u30 aan op kantoor. Dan nemen we een tasje koffie en starten we aan de Morning Meeting.

Hier bepalen we de focus en verdelen we de taken onder het team. Dan vliegen we er direct in : bellen van kandidaten. We gaan op zoek naar het talent van de markt en gaan hen uitnodigen voor een verkennend gesprek op kantoor.

TOP! we hebben iemand gevonden en het gesprek verliep goed, we hebben de perfecte match gevonden! Nu gaan we aan de slag en gaan we deze persoon voorstellen bij onze klant! Yes!! Hij mag direct op gesprek! we bellen de kandidaat en plannen het in en geven nog wat sollicitatie tips mee.

12u30, NU AL!? ok tijd voor de middagpauze. Om 13u30 starten we terug met een kort overleg en dan vliegen we er weer in! Onze kandidaat is op interview geweest en hij mag starten! Joepie!! we nodigen hem terug uit op kantoor en gaan met hem de nodige documenten in orde maken zodat alle administratie correct kan afgehandeld worden. I

nmiddels komt er een planning binnen van een van de grote klanten. OK nog 3 mensen voor de Nacht. Let's do this! bellen, bellen, bellen! 17u30.

 • Oef! Net op de valreep alles ingevuld... Wat een drukke dag vandaag.. Maar we kunnen weer met een voldaan gevoel naar huis!
 • Trekt bovenstaande jobomschrijving je aan en hou je van de rush van strakke deadlines en gezonde druk? Solliciteer dan snel en we bellen je zo snel mogelijk om alles verder te bespreken.

  We bieden je een uitdagende afwisselende job met uitdaging en dynamiek. Verschillende horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden.

  Een marktconform salaris aangevuld met verschillende extra legale voordelen en prestatiegebonden bonussen zowel op team als indivueel niveau.

  Interesse? Reageer dan als de bliksem via onze Manpower website! Bij vragen, bel 014 / 28.23.60 of via email op office.herentals manpower.be. Tot snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier