Business Architect
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Businessoplossingen werken pas optimaal als ze beantwoorden aan wat de business écht nodig heeft, nu en in de toekomst. Daarvoor zorg jij als business architect.

Je ontwerpt de services, processen en informatiestromen en vormt de brug met de teams die deze oplossing bouwen.

Als business architect help je de business units van de Colruyt Group om hun strategie en requirements om te zetten naar een architectuur op het vlak van services, processen en informatie.

Dat doe je voor een concrete project milestone, en binnen het kader van de enterprise architectuur.

Je kan werken voor een business unit zoals Colruyt Laagste Prijzen, Dreamland, Eoly of Collect&Go, of een ondersteunende dienst zoals HR, Finance of Logistiek.

Je luistert niet alleen naar de vragen van je opdrachtgever, maar vraagt door tot de doelstelling scherp is. Dan pas stel je een aantal alternatieve scenario’s voor, met de impact op zowel korte als lange termijn.

Samen met de IT architect ondersteun je de projectmanager bij de inrichting van het projectwerk. Dit betekent dat je helpt om de werkpakketten en hun onderlinge afhankelijkheden expliciet te maken, en om in te schatten welke resources nodig zijn om de businessoplossing te realiseren.

Vanuit deze architectuur geef je een duidelijk kader aan de projectteams die de oplossing bouwen. Je werkt hierbij samen met IT architecten en Solution Analisten.

Je blijft er tot het einde van het project over waken dat het resultaat voldoet aan de noden van de klant.

Je standplaats bevindt zich in Mechelen of Halle.

Diploma en ervaring Je hebt een masterdiploma of gelijkwaardige ervaring. Je hebt bij voorkeur ervaring met repository-based tools en Archimate.

Conceptueel en creatief Je verliest je niet in detail, maar ziet het grotere plaatje. Je ziet verbanden lang voor andere ze zien.

Je exploreert verschillende creatieve alternatieven om tot de beste oplossing te komen.

Communicatieskills Je kan luisteren en je aanpassen aan je stakeholders. Je bent in staat om complexe problemen op een eenvoudige manier uit te leggen.

Durven adviseren Je durft doorvragen tot je de essentie van het probleem beet hebt. Je leeft je in je klant in en stelt dan de beste oplossing voor.

Talenkennis Je spreekt Nederlands en Engels : handig om met iedereen te overleggen, ook met je collega’s uit India.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier