Vastgoedmakelaar Oost-Vlaanderen
Accent
Gent, BE
3 uur geleden

Onze klant is een gerenommeerd vastgoedbedrijf met verschillende kantoren in West- en Oost-Vlaanderen.De focus van een 30-tal kantoren ligt voornamelijk op verkoop en jaarverhuur.

Kan jij je vinden in onderstaande eigenschappen?

 • Ambitie
 • Vooruitstrevend
 • Teamgeest
 • Dan heb jij je plekje tussen de 100 andere collega's zeker verdiend.Onze klant hecht zeer veel belang aan work-life balans, levenslang leren en er zijn van die kleine attenties op de meest onverwachte momenten

  Functiebeschrijving

  Je zorgt voor een goed gevulde panden-portefeuille van residentieel vastgoed in jouw buurt. Met andere woorden zijn in- en verkoop jouw kerntaken als vastgoedmakelaar.

  De eerste 6 maand ben je ook verantwoordelijk voor jouw administratieve opvolging. Zo leer je alles kennen en weet je zeer goed waar je mee bezig bent.

  Na die opleidingsperiode, kan je beroep doen op jouw administratieve collega.Concreet wordt er verwacht dat je :

 • actief op zoek gaat naar woningen die te koop komen te staan via telefonische prospectie of door de baan op te gaan, je spot interessante opportuniteiten
 • de eigenaars van deze woningen contacteert en overtuigt om met jou samen te werken
 • alle nodige informatie gaat opvragen om zo jouw dossier volledig samen te stellen
 • bezichtigingen organiseert, rondleidingen geeft aan geĆÆnteresseerde kopers
 • contacten legt met de professionele vastgoedfotograaf om jouw panden in de spotlights te kunnen zetten
 • sociale media beheert : foto's van de panden online plaatsen (Facebook, Instagram, eigen website, etalage, LinkedIn...)
 • compromissen opmaakt en deze overloopt met alle betrokken partijen
 • de nodige contacten hebt met notarissen om zo de verkoop in goede banen te leiden
 • Functie-eisen

  Als vastgoedmakelaar kan je een enorme passie voor vastgoed aan de man brengen.Je ademt commercialiteit en kan als de beste klanten overtuigen om met jouw het avontuur van hun verkoop aan te gaan.

  Ben je in het bezit van een BIV-nummer of diploma binnen de vastgoedsector, dan heb je een streepje voor.Helemaal geen achtergrond maar wel gepassioneerd en op de hoogte van wat er speelt op de vastgoedmarkt in jouw buurt, aarzel dan geen seconde en laat van je horen!Belangrijk is wel dat je commerciƫle ervaring kan voorleggen in een hunters-positie.

  Arbeidsvoorwaarden

  Onze klant biedt een leuke, familiale werkomgeving binnen een hecht team. De drie collega's hebben elk hun eigen takenpakket maar zijn zeer goed op elkaar afgestemd.

  Je zal zeker niet aan jouw lot worden overgelaten.Gezien we op zoek gaan naar een zelfstandig makelaar, is het volledige pakket bespreekbaar tijdens een persoonlijk gesprek.

  Ben je een ambitieus en leergierig type?Onze klant komt jouw noden graag tegemoet door verschillende interne en externe opleidingen alsook doorgroeimogelijkheden

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier