TWEE PROJECTLEIDERS RENOVATIE
PIC RENO-DECOR
Oost-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Wat verwachten we van jou?

Ben je op zoek naar uitdagende renovatieprojecten en hou je van een professionele familiale werksfeer? Dan is de functie van Projectleider iets voor jou!

Je krijgt de autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten in Vlaanderen en de Antwerpse regio, voornamelijk openbare aanbestedingen (sociale woningen, scholen, ziekenhuizen, WZC, dagverzorgingscentra, ) · Je zorgt voor een feilloze planning, technische voorbereiding en organisatie van de jou toegewezen werven · Je staat in voor de opstart van de werf en doet de opvolging tot en met de oplevering · Je stuurt eigen ploegen aan, bestelt materialen en gaat tevens op zoek naar onderaannemers · Je organiseert en coördineert jouw werven op vlak van mensen en middelen, steeds met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit · Om een correcte technische uitvoering te verzekeren, voer je de nodige werfbezoeken uit · Je realiseert de projecten binnen het afgesproken tijdschema en budget en leidt de werfvergaderingen waarbij je het aanspreekpunt bent voor alle betrokken partijen.

Heb je het juiste profiel?

Na je ingenieursopleiding bouwkunde (of gelijkwaardig door ervaring), deed je idealiter een aantal jaren ervaring op in projectleiding · Affiniteit met de bouw / renovatiesector, is een must

 • Maar wat vooral voor ons telt, is jouw verantwoordelijkheidsgevoel, resultaatgerichtheid en oplossingsgerichte aanpak · Je bent communicatief, commercieel ingesteld en weet de behoefte van de klant perfect te analyseren en te interpreteren · Je spreekt vlot Nederlands en hebt noties van Frans en Engels.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier