Technisch administratief projectmedewerker (tijdelijk/halftijds)
ARCADIS Belgium nv
Doel, BE
7 dagen geleden

Functie

Je wordt ingeschakeld voor het opzoeken van technische data en gegevens in bestanden en archieven. Je haalt informatie uit onderhoudsdossiers, aankoopbestellingen en technische fiches.

Je neemt contact op met verschillende diensten voor het verzamelen van je informatie.

Je brengt alle verzamelde info samen in een document en stelt een opvolgtool op om de verzamelde info te kunnen beheren en opvolgen in de toekomst.

Profiel

 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een administratieve functie. Je hebt affiniteit met werken in een technische omgeving en hebt bij voorkeur een minimum aan technische bagage.
 • Kennis van de site Doel is een plus.

 • Nauwkeurigheid is jouw grootste troef!
 • Je gaat zeer discreet om met vertrouwelijke informatie
 • Je werkt zelfstandig en kan je eigen werk organiseren en prioriteiten stellen.
 • Je kan vlot overweg met de gebruikelijke Office programma’s (Word, Excel). Kennis van SAP is een pluspunt.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.
 • Na een inloopperiode van 6 maanden is er kans op een voltijdse tewerkstelling.

  Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

  en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

  Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier