BIM coordinator
Port of Antwerp-Bruges
Antwerp, Flanders, Belgium
2 dagen geleden
source : Jobat

Port of Antwerp-Bruges heeft een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de haven. Zo'n 1 800 medewerkers werken dag en nacht aan een klantgerichte dienstverlening, een optimale infrastructuur, innovatieve projecten en de promotie van de haven in binnen-en buitenland.

Zij zetten zich samen in om de rol van Port of Antwerp-Bruges als duurzame wereldhaven te verstevigen. Onze missie? Port of Antwerp-Bruges, thuishaven als hefboom voor een duurzame toekomst.

Functieomschrijving Als BIM coordinator draag je bij tot een betrouwbare en klantgerichte dienstverlening en de verdere uitbouw van de digital twin omgeving.

Je staat mee in voor de efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de operationele activiteiten inzake BIM, CAD en CAE. Daarnaast adviseer je de interne stakeholders over de jouw toegewezen dossiers op basis van je expertise in zowel BIM als niet-BIM materie.

Dit doe je samen met de BIM modellers die je aanstuurt en ondersteunt. Samen het verschil maken, da’s hoe wij het doen.

In je rol van BIM coordinator :

 • Je realiseert zelfstandig projecten en deelopdrachten die te maken hebben met studie en ontwerp van o.m. elektrische installaties, kunstwerken, .
 • Dit alles met oog voor een correcte opvolging en organisatie van jouw dossiers, rekening houdend met de noden van de klant.

  Het onderhouden van nauwe contacten en het opbouwen van een netwerk van relevante contacten, is hier dan ook niet nieuw voor jou

 • Je geeft leiding aan BIM modellers, evalueert hun prestaties en geeft hen permanente feedback zo dat het team efficiënt werk.
 • Je deelt je brede kennis inzake BIM en CAD activiteiten met je collega’s

 • Samen met het team werk je mee aan de uitbouw van BIM processen op maat van de organisatie
 • In samenspraak met klanten, stakeholders en contracterende partijen controleer je de discipline- en aspectmodellen, stel je standaarden en richtlijnen op, voer je clashdetecties uit en zet je koppelingen op naar andere onderhoudssystemen zodat de data hygiëne wordt bewaakt
 • Je optimaliseert, vernieuwt en implementeert mee processen en systemen die de dienstverlening en de optimalisatie van het havengebied en zijn infrastructuur ten goede komen op een duurzame manier Profiel
 • Je hebt een bachelordiploma (bij voorkeur in een technisch domein) of je hebt 2 tot 3 jaar relevante ervaring
 • Je hebt een grondige kennis van je expertise domein; Elektriciteit, Hier kan je ook vlot overweg met verbonden software-pakketten (Caneco, Eplan, )
 • Anderen aansturen, doen groeien en hen meenemen in verandering geeft je energie. Je kan je klanten en collega’s op een begrijpbare wijze advies verlenen dankzij je organisatietalent, je aangepaste communicatiestijl, je kennis en expertise
 • Jouw sterke punten? Plannen, nauwgezet werken, resultaten leveren, initiatief nemen, steeds willen bijleren en je collega’s aansteken met jouw enthousiasme
 • Durf, verbinding en eenvoud? Dat zijn waarden waarin jij je helemaal kan vinden Aanbod Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven.
 • Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering.

  Onze regelmatige fietsers krijgen een kwalitatieve bedrijfsfiets aangeboden, inclusief fietsonderhoud en -pechverhelping.

  Aan de functie BIM coordinator is de weddeschaal klasse 7 verbonden. Hier vind je het overzicht van de loonbarema's per klasse.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier