Kasseilegger (m/v)
Konvert Construct Aalst
Sint-Gillis-bij-Dendermonde, BE
16 uur geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf regio Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren kasseilegger. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor de aanleg van opritten en terrassen bij particulieren.

Aanbod

Bekleding plaatsen in : Hout. Bekleding plaatsen in : Houten vloerdelen. Bekleding plaatsen in : Kurk. Bekleding plaatsen in : Laminaat.

De bekledings- en afwerkingsmaterialen op maat brengen (plinten, afdeklatten, ). De bestaande bekleding verwijderen en het puin afvoeren.

De uitlijning van de bekleding bepalen volgens de indeling van de ruimtes. De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, .

 • Parket plaatsen. Parketvloeren afwerken, renoveren of herstellen. Tegels op muren en vloeren plaatsen en hun haaksheid controleren.
 • Tegels, faiences, plinten, afdeklatten, vastzetten door lijmen of cementeren We bieden jou een voltijdse jobNa een geslaagde interimperiode kom je in aanmerking voor een vast contractMooi loon volgens de bouwbarema's en naargelang ervaring

  Vereiste kwalificaties

  Je bent een ervaren klinkerleggerJe kan zowel goede zelfstandig als in teamverband werkenJe bent fysiek in goede conditie en werkt graag buitenJe hebt een goede kennis van de Nederlandse taal >

  Stuur jouw cv naar aalst.construct konvert.be of bel naar 503 / 70 60 25

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier