Business Controller – Innovatief bedrijf in Mechelen!
Dixon & Company
Mechelen
4 dagen geleden

Over onze klant

Onze klant is een jong en innovatief bedrijf in de farmaceutische industrie. Ze zijn sterk groeiend en zijn ondertussen actief op de Europese, Amerikaanse en Aziatische markt.

Om hun Finance-departement te ondersteunen, zijn we momenteel op zoek naar een Business Controller die veel gaat samenwerken met de Sales & Marketing-divisie.

Jobomschrijving

 • Je hebt een Master-diploma in een economische richting en kan terugkijken op 2 à 4 jaar ervaring, bij voorkeur in een internationale omgeving.
 • Je bent analytisch ingesteld.
 • Je hebt sterke IT-skills (Excel is een must). Ervaring met een ERP-pakket en / of met Business Intelligence tools is een pluspunt.
 • Je hebt kennis van verschillende waarderingsmethoden (bijvoorbeeld NPV en DCF).
 • Profiel

  Als Business Controller ondersteun je de Sales & Marketing divisie en geef je hen inzicht in de financiële en commerciële cijfers.

  Je analyseert verschillende datasets en vertaalt deze naar inzichtelijke rapporten voor je Business Partners, om hen te ondersteunen in de besluitvorming.

  Je treedt ook op als sparring partner van de business en helpt bij analytische vraagstukken en bij het aanleveren van KPI-

  rapporten. Daarnaast bestaan je verantwoordelijkheden uit :

 • Het maken van verschillende ad hoc analyses (waardering, investeringsanalyses, business cases) om de verschillende business partners te ondersteunen.
 • Samen met je business partners help je bij het opstellen en challengen van het budget en de maandelijkse forecasts.
 • Je analyseert verschillende soorten KPI’s, zoals trends in volume- en prijs en de customer mix.
 • Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse rapportering van de financiële en commerciële cijfers naar de Sales & Marketing-afdeling.
 • Samen met het Sales & Marketing team zorg je voor een efficiëntere gegevensverzameling, zodat ook de analyse sneller en juister kan verlopen.
 • Je zet je actief in voor verbeteringsprojecten en denkt mee na over nieuwe projecten die gelanceerd kunnen worden.
 • Aanbod

  Dit is een boeiende functie in een snelgroeiende, internationale en innovatieve omgeving. Je komt terecht in een bruisend team, en krijgt veel vrijheid om je werk zelf te plannen.

  Er gelden flexibele uren en thuiswerk is mogelijk, zodat je een optimale work-life balance kan behouden. Uiteraard mag je ook rekenen op een competitief salarispakket, inclusief verzekeringen, maaltijdcheques en een jaarlijkse bonus.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier